12.10.19: BB-Holbæk - Et BB-indlæg

Holbæk fortsætter stimen

For femte gang i træk lykkedes det os ikke at tage en hjemmesejr over Holbæk, da det i dag endte 0-0 på Tingbjerg Ground. Gæsterne var bedst i 1. halvleg, mens vi var bedst i 2. halvleg. Men ingen af holdene kunne få hul på bylden.

Som nævnt, så var Holbæk bedst i 1. halvleg, hvor de også kom frem til de fleste chancer. Allerede efter seks minutters spil var værterne tæt på at bringe sig foran.

Holbæks kantspiller Mikkel Jensen slog et præcist indlæg lige ind i panden på Rasmus Suhr Petersen, men han måtte se bolden rammer overlæggeren.

Da der var spillet en halv time, måtte vores målmand Oliver Korch i aktion. Først nappede han Mads Bobjergs afslutning med en flot redning og lige bagefter fik han også reddet Mikkel Jensens skud på mål.

12.10.19: BB-Holbæk

Det blev til flere afslutninger fra Holbæk, men sigtekornet var ikke kommet med fra Nordvestsjælland til Tingbjerg.

Vi havde meget få chancer i 1. halvleg. Vores bedste mulighed kom to-tre minutter før pausen, da Richter forsøgte at placere bolden op i målhjørnet. Men han måtte se kuglen gå forbi kassen.

Vi kom stærkt ud til 2. halvleg, hvor vi lagde et tungt pres på Holbæk, men der var stadig langt mellem chancerne. Men et kvarter inden i halvlegen var vi tæt på en scoring. Frederik Emil Andersen svingede højrebenet, men Mikkel Kvist leverede en utrolig flot redning.

Med lidt over 20 minutter tilbage af kampen blev Holbæks forsvar fanget på hælene, da vi sparkede en bold væk i vores forsvar. Pludselig kunne Richter stikke afsted mod mål, men lige uden for feltet blev han hægtet af Kristian Paris, der, som sidste mand, fik det røde kort af dommer Allan Staal.

12.10.19: BB-Holbæk - Clausen rammer overlæggeren

På det efterfølgende frispark var Nicolai Clausen meget tæt på at komme på tavlen, men frisparksforsøget ramte oversiden af overlæggeren og gik til målspark.

Kort tid efter var et slut for Nicolai Clausen, der stødte sammen med Holbæks Jonas Bengtsson. Clausen lå længe i græsset, inden han blev hjulpet fra banen af Richter og Holbæks Ferdinand Bangsgaard. Clausen var så hårdt medtaget, at han ikke kunne gå tilbage til spillerboksen, men blev båret af Kasper Vilfort hele vejen.

Vi øste den ene bold efter den anden ind i Holbæks felt, men blev stort set afvist gang på gang. Og efter 4-5 minutters overtid blev kampen fløjtet af.

0-0 må siges at være et fair resultat, da Holbæk var bedst i 1. halvleg, og vi var bedst i 2. halvleg. Men det vil være rart at få nogle mål på tavlen snart.

Disse må meget gerne komme på lørdag den 19. oktober kl. 14, når vi gæster Hillerød.

12.10.19: BB-Holbæk - En skadet Clausen bliver hjulpet fra banen
lør. 12. okt 2019
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Allan Staal
Tilskuere: 415
Brønshøj Boldklub
0 - 0
0 - 0
Holbæk B&I
51' Triston Hall
68' Kristian Paris
90' Mikkel Kvist