BB-Hillerød, 31.10.20 - Gæsterne har lige udlignet

Det kolde gys

I går, hvor det også var Halloween, blev det lige så spændende, som vi har troet. Vi var godt på vej mod vores første sejr i næsten to måneder, men et Hillerød mål dybt inde i overtiden viser meget godt, at tingene ikke flasker sig for os i øjeblikket.

Inden kampfløjt skulle der vises ære og respekt på to forskellige måder. Først var der et minuts stilhed for den tidligere Brønshøj-træner Ebbe Skovdahl, som afgik ved døden den 23. oktober. Derefter var der blomster og klapsalver til Lars Emil Juel Andersen, der spillede sin kamp nummer 150 i hvepsetrøjen.

Vi var tæt på at få en drømmestart, da Bayan Fenwick fandt Aleksandar Lazarevic’ pandebrask. Desværre ramte bolden overlæggeren og sprang ned på målstregen, hvorefter målmand Tim Lund kunne opsnappe bolden.

BB-Hillerød, 31.10.20 - stor chance til Gabel

To minutter senere kunne Jeffrey Ofori havde bragt os foran, men i en relativ fri position i feltet, fik han headet bolden lige ind i Tim Lunds favn.

Hillerød havde også et par gode forsøg ved Tobias Vistisen og Nicolas Hald Willumsen, men det var os, der skabte de største chance.

En af disse var til Mads Gabel, der var gået med frem fra sin wingback-position, men Gabel måtte se sit forsøg stryge forbi stolpen.

BB-Hillerød, 31.10.20 - hyldest af U12 og U15

Så på trods af flere gode forsøg stod den stadig 0-0 efter de første 45 minutter, men det skulle hurtigt ændre sig i starten af 2. halvleg.

Men inden vi skulle i gang med 2. halvleg, skulle vi først hylde vores U12-piger og U15-drenge. U12-pigerne vandt rub og stub i deres række, og U15-drengene formåede at vinde deres mesterrække og dermed rykke op i Liga 2. Vi glæder os til at følge begge hold i foråret.

Der var spillet ca. 18-19 sekunder af 2. halvleg, da et tjip af Gabel, og en screening af Adil Guendouri, gav en friløber til Jonas Hemmingshøj. Og med en yderside mere kælen end en kattekilling sparkede han bolden i mål i det lange hjørne via stolpen. 1-0 til os.

Efter målet trak vi os meget langt tilbage på banen, hvilket naturligvis gjorde, at Hillerød fik bolden mere. Vi formåede dog at afvise gang på gang, og afslutningerne fra Hillerød var for det meste fra distancen.

BB-Hillerød, 31.10.20 - Hemmingshøj gør det til 1-0

Med lidt over tre minutter tilbage af den ordinære spilletid var gæsternes Mads Kaalund tæt på at udligne. Jonathan Witt fik med hovedet spillet bolden videre til en helt fri Kaalund, men Victor Michaelsen kom flot ud af sit mål og fik reddet.

Vi nærmede os 95 minutter på måltavlen og tænkte, at nu måtte han da snart fløjte af. Men bedst som vi forberedte os på en sejr, så skete der det, som ikke måtte ske. En høj bold blev sendt ind i feltet, og vi kom ikke op til den og fik headet væk. I stedet for dumpede den ned til Nikolaj Kristensen, der tog bolden med sig og bankede den i nettet bag en chanceløs Michaelsen. 1-1.

Få sekunder senere fløjtede dommeren kampen af. En kæmpestor skuffelse og spand koldt vand lige i hovedet.

Men vi håber og tror, at spillerne kan finde den mentale styrke og snuppe alle tre point på søndag den 8. november kl. 13, hvor vi gæster Avarta.

lør. 31. okt 2020
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Jonas Rossen
Tilskuere: 374
Brønshøj Boldklub
1 - 1
0 - 0
Hillerød
46' Jonas Hemmingshøj
85' Mads Kaalund
90' Lucas Petersen
90' Nikolaj Kristensen