31.10.18, BB-Hillerød: Måltavlen

Point mod formstærke Hillerød

Der skete masser af ting i aftens kamp mod Hillerød, der havde hentet ti point i deres fire sidste kampe. Dommerne måtte lade sig udskifte pga. en skade og der blev scoret fire mål - to af hvert hold. Hillerød havde ellers chancerne til mere, men misbrugte flere store muligheder. Kevin Bechmann Timm og Oscar Buch scorede for Brønshøj.

Hillerød startede som lyn og torden, noget de også havde succes med i sidste runde mod Frem. Det blev også til flere farlige situationer, men der skulle gå 12 minutter før den første afslutning kom.

Her var det Tobias Vistisen Andersen, der forsøgte sig ude fra, men han måtte se bolden gå lige over mål. Kort tid efter var der igen en chance til Vistisen, der forsøgte at krølle bolden over i det lange hjørne. Men bolden sad for tæt på Vilfort, der kunne både redde og holde.

31.10.18, BB-Hillerød: Hillerød kommer foran 1-0

Det var som regel i åbent spil, at Hillerød var farligst, men det var på en dødbold, at de fik bragt sig foran. Et hjørnespark blev slået ind til forreste stolpe. Her dukkede Jonathan Witt op og fik headet lige på Vilfort. Witt var selv hurtigst over returen og fik sendt bolden i mål. 1-0 til gæsterne.

Hillerød skulle komme frem til yderligere chancer. Lasse Spaniel forsøgte sig fra en halvspids vinkel, men sparkede over mål, Witt fik igen hovedet på et hjørnespark, men måtte se bolden gå forbi mål, og Schultz forsøgte sig med en helflugter, der gik lige over mål.

Men Brønshøj fik lidt bedre fat i slutningen af 1. halvleg. Og otte minutter før pausen slog Simon Sharif et perfekt indlæg ind i feltet. Her kom Kevin højst og fik headet på mål, og selvom Thomas Gall fik handsken, kunne han ikke forhindre bolden i at gå i mål. 1-1.

Så det var helt lige efter en halvleg, hvor Hillerød ellers var bedst, men hvor hvepsene sluttede godt af.

31.10.18, BB-Hillerød: Kevin udligner til 1-1

Det var da også Brønshøj, der kom bedst ud til 2. halvleg og lagde et pres på Hillerød. Men bortset fra et par giftige indlæg, blev Thomas Galls mål ikke truet.

På trods af et overtag til hvepsene, så var det Hillerød, der fik scoret. Essam Salamoun kom til baglinjen og fik spillet bolden tilbage til Lasse Spaniel. Spanien forsøgte sig med venstrebenet, ramte en Brønshøj-spiller og kunne se bolden gå i mål via overliggeren.

31.10.18, BB-Hillerød: Hillerød på 2-1

Fire minutter senere kunne Hillerød have bragt sig yderligere foran, men i stedet for at afslutte første gang, prøvede Mikkel Schultz Andersen at tage et træk, men bolden løb fra ham.

Med godt og vel en halv time fik Brønshøj igen bragt balance i regnskabet. Kevin spillede bolden til Buch, der tog bolden med sig, inden han sendte kuglen over i det lange hjørne med venstrebenet. 2-2.

Hillerød fortsatte med at være farlige, mens Brønshøjs bedste mulighed kom på et frispark. Fra ca. 25 meters afstand forsøgte Kevin sig. Bolden ramte jorden lige foran Thomas Gall, der ikke kunne finde håndtaget på bolden i første omgang, men fik sikret sig bolden i anden omgang.

Buch udligner til 2-2

Ti minutter før tid fik Vistisen to kæmpemuligheder for at score. Først stod han helt fri inde i feltet, men headede forbi mål, og minuttet efter stod han fri på kanten af feltet, men måtte igen se bolden være uden for målrammen.

Herefter opstod en stor pause i spillet, da dommer Tinna Høj Christensen måtte udgå med en skade. Efter en pause på 5-10 minutter indtog linjedommer Morten Christoffersen pladsen inde på banen, mens dommerudvikler Lars Skibild Jensen tog sig af linjedommertjansen.

Inden kampen sluttede, nåede vi at runde 106 minutter på måltavlen, og kort før slutfløjt faldt Oliver Lassen i feltet. Dommer Morten Christoffersen vinkede afværgende, og TV-billederne viser ikke 100 procent, om der var straffe eller ej. Men Oliver Lassen sagde efter kampen, at han blev ramt.

Det hele sluttede derfor 2-2 i en kamp, hvor Hillerød var farligst, mens Brønshøj havde svært ved at skabe chancer. Det er nu kun blevet til tre point i de sidste fire kampe, og derfor er ønsket om tre point kun blevet større, når Brønshøj på lørdag den 3. november kl. 14 gæster Marienlyst i Odense.

31.10.18, BB-Hillerød: Dommeren bliver skadet
ons. 31. okt 2018
kl. 19:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Tinna Høj Christensen (81. Morten Christoffersen)
Tilskuere: 347
Brønshøj Boldklub
2 - 2
1 - 1
Hillerød
20' Jonathan Witt
33' Nikolaj Kristensen
35' Aske José Victor
37' Kevin Bechmann Timm
55' Lasse Spaniel
62' Oscar Buch
77' Mads Rønne

Udskiftninger