BB-Hillerød, 28.10.17 Kevin Bechmann Timm

Vigtig sejr

Der stod tre utrolig vigtige point på spil i dag, da Brønshøj mødte Hillerød. Vinderen kunne nemlig tage tre point med sig over i forårets nedrykningsspil. Da kampen blev fløjtet af, var det hvepsene, der kunne juble mest, da det endte med en 2-1 sejr. Begge mål blev scoret af Kevin Bechmann Timm.

Det var til at se på kampens indledning, at ingen af holdene ville være tilfredse med et uafgjort resultat. Kampen var blot to minutter gammel, da første afslutning blev sendt afsted. Brønshøjs Kevin Bechmann Timm måtte dog se sit forsøg gå forbi mål.

Inden stadionuret havde rundet seks minutter havde det været tæt på mål i begge ender. Først var Lars Emil Juel Andersen tæt på at heade et Rejnhold-indlæg i kassen, og i den anden ende kort efter, fik Tobias Andersen en friløber. Men Kasper Vilfort kom flot ud af sit mål og fik blokeret.

Efter syv minutter kunne jublen bryde løs på tilskuerpladserne. Patrick Naundrup sendte en blød bold ind i det lille felt mod den bagerste stolpe. Her dukkede Kevin op og headede hvepsene foran 1-0.

BB-Hillerød, 28.10.17 1-0 til BB

Herefter havde Hillerød et par forsøg, men det blev aldrig rigtig farligt. Til gengæld var Rejnhold en konstant trussel på højrekanten i 1. halvleg. Flere af indlæggene fra højrebacken voldte Hillerød problemer, dog uden at det resulterede i scoringer.

I stedet kunne Hillerød udligne, og hvem andre end Tobias Andersen skulle det være, som scorede for gæsterne. Den farlige offensivspiller blev sendt i dybden, og alene med Vilfort var han iskold og sendte kuglen i kassen. 1-1. Med scoringen har Tobias Andersen nu stået for halvdelen af Hillerøds mål.

BB-Hillerød, 28.10.17 U13 hyldes

I kampens sidste kvarter opstod der halve muligheder til begge hold, men det blev ved en scoring til hvert hold efter de første 45 minutter. Men både Brønshøj og Hillerød havde haft mulighederne for flere mål.

I pausen var der medaljer til både Brønshøjs U13 og U15, da begge hold havde vundet deres rækker. De unge spillere blev også hyldet af de lidt over 500 tilskuere, der havde trodset efterårsblæsten.

Chancerne i begge ender fortsatte i 2. halvleg, hvor gæsternes Mikkel Andersen var tættest på en scoring godt to minutter inde i 2. halvleg.

U15 hyldes

Efter en times spil var Brønshøj tæt på at bringe sig foran 2-1. Naundrup blev sendt afsted, men alene med Rasmus Lyng, måtte Brønshøj-angriberen se sin afslutning blive reddet.

Da der var spillet 61 minutter kom kampens sjoveste detalje. Jamil Fearrington havde lavet et groft frispark, og skulle have gult kort. Dommer Frida Mia Klarlund Nielsen havde dog lidt svært ved at finde det gule kort, og endte bare med at stikke en tom hånd i vejret. Hun fik dog fundet kortet frem, så hun kunne notere advarslen til Jamil.

Hillerød-spillerne begyndte at virke trætte, og hvepsene satte sig mere og mere på kampen. Og med et kvarter tilbage kom forløsningen. Cem Vardar sendte et frispark inde i feltet. Her headede en Hillerød-spiller bolden direkte ud til Kevin, der tog bolden med brystet, inden han flugtede bolden i mål via stolpen. 2-1 til Brønshøj.

BB-Hillerød, 28.10.17 Kevin gør det til 2-1

På trods af, at de skulle jagte en udligning formåede Hillerød aldrig at presse Brønshøj, som efter næsten fem minutters overtid kunne juble over sejren og tre vigtige point til forårets nedrykningsspil.

På lørdag den 4. november kl. 14 gælder det Frem, i Valby Idrætspark, hvor det gælder sæsonens sidste kamp. Mht. forårets slutspil, så er der ikke noget at spille om, men det er vigtigt at slutte efteråret godt af, så tag turen ud til Valby og send spillerne på juleferien med en god gedigen opbakning.

BB-Hillerød, 28.10.17 Efter kampen
lør. 28. okt 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen
Tilskuere: 514
Brønshøj Boldklub
2 - 1
1 - 1
Hillerød
7' Kevin Bechmann Timm
29' Tobias Andersen
34' Jonathan Masamuna
35' Philip Rejnhold
41' Christopher Jakobsen
43' Kevin Bechmann Timm
57' Patrick Naundrup
61' Jamil Fearrington
76' Kevin Bechmann Timm
84' Nikolaj Kristensen
90' Cem Vardar