HIK udligner i overtiden

Sejren forsvandt i overtiden

Vi var på vej mod de tre point i sæsonens første hjemmekamp, men dybt inde i overtiden fik HIK straffe, og så endte det hele 2-2. Kevin Bechmann Timm og Nicolai Clausen scorede vores mål. Samtidig var der debut til Marcus Porsgrunn.

Det var HIK, der fik skabt de første chancer i kampen, men afslutningerne fra Martin Andersen og Sebastian Carlsen manglede kvalitet.

Langsomt begyndte vi at komme frem til chancer. Kevin havde et giftigt frisparksforsøg, der ramte jorden lige foran Sebastian Sørensen, som ikke kunne finde håndtaget på bolden. På returen blev der dømt offside.

Kort tid efter fik Rønne en gylden mulighed. Sebastian Sørensen spillede bolden lige ud i fødderne på Mads Rønne, der kæmpede lidt med at få bolden under kontrol. HIK-keeperen fik dog raget kastanjerne ud af ilden, da han fik blokeret Rønnes forsøg.

16.08.19, BB-HIK - Jubel efter 1-0 målet

Begge hold kom frem til chancer uden at få scoret, men i det 21. minut kunne jublen bryde løs på Tingbjerg Ground. Jamil fik sendt bolden ind til Kevin, der vendte rundt og med venstrebenet bankede bolden i kassen. 1-0 til os.

Føringen holdt dog kun i otte minutter. Mathias Mejer fik sendt et frisparksindlæg ind omkring bagstolpen. Her fik Sebastian Carlsen sendt bolden på tværs til Victor Lorentzen, der sendte den forbi en chanceløs Kasper Vilfort. 1-1

Lige inden pausen havde Kevin igen et udmærket forsøg på frispark, men målscoreren til 1-0 måtte se bolden gå lige forbi stolpen.

16.08.19, BB-HIK - HIK udligner til 1-1

I starten af 2. halvleg fik HIK bolden i mål, da Oliver Angus hamrede til kuglen uden for kassen. Men her fik vi set en af de nye regler. En Brønshøj-aflevering ramte dommer Yasin Seker, der lader spillet fortsætter. Det heler ender med en HIK-scoring, men efter en kort samtale med sin linjedommer annullerer Seker målet. Den nye regel siger nemlig, at hvis bolden rammer dommeren, skal spillet stoppes, og der skal foretages et dommerkast. Så HIK’s mål blev korrekt annulleret.

Der var længere mellem chancer i 2. halvleg, men efter 66 minutter fik vi en stor mulighed for at komme foran. Casper Löween forsøgte at sende bolden ind omkring det lille felt. Her var Mathias Mejers hænder lidt for langt væk fra kroppen, og der blev peget på pletten.

Jamil stillede sig klar til at tage straffesparket, men Sebastian Sørensen snuppede forsøget med en flot redning. Nicolai Clausen var dog hurtigt over returen og fra en spids vinkel bragte han os foran 2-1.

16.08.19, BB-HIK - Clausen bringer os foran 2-1

Efter scoringen trak vi også langt tilbage på banen og overlod initiativet til HIK. Gang på gang fik vi afvist, og holdt HIK væk fra chancer.

Men dybt inde i overtiden blev en HIK-spiller nedlagt af Löween i feltet, og så var der straffe til HIK. Jonas Hebo Rasmussen stillede sig klar og scorede sikkert, da han sendte Vilfort til den forkerte side. 2-2.

Vi var så tæt på tre point, men måtte nøjes med den ene. Vi er stadig ubesejret, men de uafgjorte resultater må snart gerne veksles til sejre. Dette kan ske allerede på onsdag den 21. august kl. 18.30, hvor vi møder Vanløse i Vanløse Idrætspark.

Og stor ros til Danmarks smukkeste, der i flere minutter efter kampen stadig stod og sang, som havde vi vundet Champions League. I er sgu fantastiske!!!

Danmarks smukkeste mod HIK
fre. 16. aug 2019
kl. 19:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Yasin Seker
Tilskuere: 463
Brønshøj Boldklub
2 - 2
1 - 1
HIK
21' Kevin Bechmann Timm
29' Andreas Baes
29' Victor Lorentzen
61' Mads Rønne
62' Jeffrey Ofori
65' Mathias Mejer
67' Nicolai Clausen
86' Lucas Petersen
90' Jonas Hebo Rasmussen
90' Martin Andersen
90' Jacques Bang Sørensen
90' Kevin Bechmann Timm