Anføreren hilser på dommeren
Ventetiden er slut

Godt vejr havde lokket mere end 200 tilskuere ud til Tingbjerg, hvor Brønshøj spillede i dag mod Fremad Amager i sæsonens første træningskamp. Her blev det til et 2-4 nederlag til hvepsene. Michael Winters tropper viste dog gode takter langt hen af vejen i kampen. Patrick Naundrup og Victor Guldbrandsen kom på tavlen for Brønshøj.

De første 23 minutter af 1. halvleg var en lige affære, hvor hvepsene stod godt defensivt og fik holdt Fremad Amager fra chancer. Men efterhånden begyndte Fremad Amager at være mest på bolden.

Olcay Senoglu bringer Fremad Amager foran 1-0

Det krævede dog en dødbold, før vi fik sæsonens første mål i Tingbjerg Idrætspark. Desværre var det gæsterne, som bragte sig foran takket være et flot frisparksmål af Olcay Senoglu. 1-0 til Fremad Amager. En føring de også kunne gå til pausen med.

Hvepsene startede 2. halvleg godt, og godt fem minutter inde i halvlegen, kom Brønshøjs højre back frem til indlæg. Inde i feltet dukkede Patrick Naundrup op, og med venstrebenet fik han bragt balance i regnskabet. 1-1.

Naundrup udligner til 1-1

2. halvleg bar præg af rigtig mange udskiftninger for begge hold. Her fik det betydning, at Fremad Amager havde trænet sammen siden den 28. juni, mens Brønshøj kun havde været i gang siden den 10. juli. For Fremad Amager havde en bedre rytme i deres spil.

Fremad Amager sad solidt på spillet, og de fik scoret to hurtige mål til både 2-1 og 3-1 ved hhv. Martin Jensen og Lukas Engel. Med ti minutter tilbage blev det også 4-1, da Finnur Justinussen headede Fremad Amager yderligere foran.

I overtiden blev der pyntet på resultatet, da Victor Guldbrandsen scorede sit første mål i Brønshøj-trøjen. Dette kom efter et frispark, som Guldbrandsen fik sendt udenom muren, og der var så tilpas meget skru i afslutningen, at bolden endte udenfor Alexanders Horsebøgs rækkevidde.

Guldbrandsen reducerer til 2-4 på et flot frisparksmål

På trods af nederlaget var der tilfredshed hos fansene og spillerne. Især de første 60 minutter lover godt for den nye sæson.

Næste træningskamp for Brønshøj er på lørdag den 22. juli kl. 13, hvor der vente en forpremiere på efterårets mosederbyer mod AB. Der vil være gratis entré samt mulighed for at købe varme pølser og kolde drikkevarer.

Mål:
0-1: Olcay Senoglu (34)
1-1: Patrick Naundrup (51)
1-2: Martin Jensen (60)
1-3: Lukas Engel (63)
1-4: Finnur Justinussen (79)
2-4: Victor Guldbrandsen (90)

Opstilling:
Kasper Vilfort (46. Johan Gårdsvoll) - Philip Rejnhold (43. Prøvespiller), Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori (57. Prøvespiller), Prøvespilller (46. Simon Sharif) - Victor Guldbrandsen, Prøvespiller (67. Mikkel Wenzel Pedersen) - Kevin Bechmann Timm (54. Prøvespiller), Christoffer Boateng (73. Oliver Miltoft), Oscar Buch (64. Daniel Anusic) - Patrick Naundrup (60. Prøvespiller)

lør. 15. juli 2017
Tingbjerg Idrætspark