BB-Frem, 23.03.19: Gang i fanerne

Klar til oprykningsspillet

Kønt var det ikke i dag i mod Frem, hvor begge hold fik det ene point foran 1.252 tilskuere. Det var en kamp, hvor vi aldrig fik spillet til at flyde, og må konstatere, at Frem bare var det bedste hold i dag. Men der skal alligevel lyde roser til truppen, som i dag måtte undvære medtopscorer Mads Rønne (karantæne), anfører Jamil Fearrington (skade), Dawda Ngum (landskamp) og Simon Richter (landskamp). Og det er vel de færreste hold i 2. division, der kan undvære fire startere og stadig hive et point i land. Det skulle vise sig, at det ene point var nok til at sikre en plads i oprykningsspillet.

Selve kampen startede rodet med en masse spark til bolden, der ikke førte til noget. Først efter otte minutter kom kampens første chance. Den tilfaldt Frems Tonni Adamsen, men han sparkede forbi mål. Adamsen skulle vise sig at være en ivrig afslutter i dag, men det virkede som om, at sigtekornet var blevet glemt i Sydhavnen.

BB-Frem, 23.03.19: Kevin har lige gjort det til 1-0

Lidt under et kvarter inde i kampen kom vores første afslutning. Kevin, som vi ved har et fantastisk skud, trykkede af fra distancen. Bolden fik en sjov bane og var lige ved at snyde Frem-målmand Marco Brylov, der lidt kluntet fik slået bolden til hjørne.

På det efterfølgende hjørnespark skulle det nok have stået 1-0 til os. Bolden lå pludselig død foran dagens højreback Ahmed Iljazovski, men den lange forsvarsspiller fik sendt bolden over mål.

Herefter fulgte løse chancer til begge hold, men med en halv time igen kom Frems største chance i 1. halvleg. Frems lynhurtige og dygtige højreback Abdoulie Njai, der var en konstant irritation for vores defensiv, fik sendt en hårdt indlæg på tværs. Heldigvis var det så hårdt, at Daniel ’Elly’ Pedersen ikke kunne få drejet bolden i mål.

BB-Frem, 23.03.19: Duel mellem Holse og Njai

Tre minutter senere fik Frem igen en gylden mulighed for at bringe sig foran. Iljazovski fik ikke fat i bolden og pludselig var der frit skud til Kenneth Thinter. Men han fik afsluttet næsten lige på Vilfort.

Det så ud til, at 1. halvleg skulle slutte målløs, men det ville Lassen og Kevin ikke finde sig i. Lassen tog et løb til baglinjen, hvor han spillede bolden skråt tilbage til Kevin, der med venstrekanonen helflugtede bolden over i det lange hjørne. 1-0 til os.

Frem kom ud og lagde et tungt pres på os fra 2. halvlegs start, og det gav poter efter blot to minutters spil. Lars Emil fik ikke sendt bolden ud af kommunen og efter lidt tilfældigheder var Frederik Roepstorff helt alene med Vilfort. Roepstorff fik prikket bolden forbi Vilfort til stillingen 1-1.

Lissau havde muligheden for at bringe os foran igen, da Andreas Baes sendte et flot frisparksindlæg ind i feltet. Men Lissaus hovedstød strøg over mål.

BB-Frem, 23.03.19: Holse jagter en fremmer

Frem stod for det meste i 2. halvleg, mens vi havde meget svært ved at etablere noget sammenhængende spil. De lange bolde slog også ofte fejl i modvinden. Men på trods af flere afslutninger til fremmerne, så kom der ikke flere mål i 2. halvleg.

Som kampen forløb kan vi være tilfredse med det ene point. Men det havde nu været rart med sejren, nu hvor Middelfart og Kolding satte point til.

Vi kan dog glæde os over, at vi nu er sikre på at spille med i oprykningsslutspillet og tredjepladsen, der udløser en ekstra hjemmekamp i slutspillet, er nu kun to point væk.

Til sidst en stor tak til Danmarks Smukkeste, der igen skabte en fantastisk stemning og kulisse. Og selvfølgelig skal er også lyde en rigtig stor tak til alle de frivillige, der var med til at sørge for, at tingene fungerede.

Næste gang skal vi på udebane, når vi lørdag den 30. marts møder Skovshoved. Bemærk, at kampen allerede spilles kl. 13.

BB-Frem, 23.03.19: Fyldt tribune
lør. 23. marts 2019
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Mostafa Seyfi
Tilskuere: 1252
Brønshøj Boldklub
1 - 1
1 - 0
BK Frem
17' Ahmed Iljazovski
45' Kevin Bechmann Timm
48' Frederik Roepstorff
77' Andreas Lissau
86' Kenneth Thinter
90' Alain Mateso