BB-Frem, 16.09.17

Hvepsene nedlagt på 11 minutter

0-3 nederlag hjemme mod Frem. Brønshøj havde ellers masser afslutninger i kampen, men vi må bare konstaterer, at det kniber med effektiviteten i begge ende. Udover de tre mål, der faldt i på 11 minutter i 2. halvleg, så fik begge hold en mand smidt ud.

Brønshøj var det bedste hold de første 30 minutter, hvor det også blev til gode forsøg fra Kevin Bechmann Timm, Oscar Buch og Jamil Fearrington. Bl.a. Jamils hovedstød var tæt på at gå i kassen, men han og resten af hvepsene måtte se afslutningen stryge lige over Frederik Mehders mål.

BB-Frem, 16.09.17 Jamil header på mål

Efter 27 minutter kom bolden i kassen. Frem fik kombineret sig om bag Brønshøjs forsvarslinje, hvor Daniel Holm fik sendt bolden over Vilfort. I det lille felt var der kamp om bolden, hvor Simon Skibsted fik headet bolden i kassen. 1-0 til Frem troede de fleste, for linjedommeren stod på sidelinjen og vinkede ivrigt med sit flag. Målet blev derfor annulleret pga. frispark, hvilket hverken Frem-spillerne eller Frem-tilhængerne var tilfreds med. Linjedommeren vurderede, at Beran Camili havde to hænder i ryggen på Ofori. TV-billederne viser dog, at det var et tyndt frispark, men Camili giver dommertrioen muligheden for at dømme. Der stod det stadig 0-0.

BB-Frem, 16.09.17 Kevin med afslutning

Det annullerede mål gav dog Frem blod på tanden, og Frem gik ind i periode på 10 minutter, hvor de dominerede uden dog at blive farlige. Bedste forsøg var et halvkikset indlæg af Rasmus Louie Larsen og en afslutning udefra af Kristian Geertsen.

Kort før pausefløjtet måtte Mehder ud i fuld længde, da Kevin forsøgte sig med venstrebenet. Det blev 1. halvlegs sidste afslutning, og holdene kunne gå til pausen ved stillingen 0-0 efter en 1. halvleg, der var lige med en lille fordel til hvepsene.

2. halvleg var 10 minutter gammel, da Frem fik et hjørnespark ude i deres venstre side. Det blev snittede videre af Dirksen ved forreste stolpe og lidt tilfældigt endte bolden hos Adam Jakobsen, der kunne prikke bolden over stregen. 1-0 til Frem.

BB-Frem, 16.09.17 1-0 til Frem

Fem minutter senere var den gal igen i Brønshøj felt. Et indlæg blev slået ind fra Frems højre side, og da ingen fulgte med Adam Jakobsen kunne han frit heade sit andet mål i kampen i kassen. 2-0 til Frem.

11 minutter efter 1-0 scoringen var Brønshøj-kollapset fuldendt, da Simon Skibsted helt uhindret fik lov til at prikke bolden forbi en Brønshøj-spiller, og da både Ofori og Vilfort tøvede, havde han masser af tid til at gennemtænke afslutningen. Det blev også en flot en af slagsen, da han tjippede bolden over Vilfort og ind i kassen. 3-0 til gæsterne.

Minutter efter Frems 3-0 mål var Victor Guldbrandsen tæt på at reducere med en akrobatisk afslutning, men måtte se bolden blive reddet på stregen. Tæt på en reducering var hvepsene også med et kvarter tilbage af kampen, da Kevin spillede Naundrup fri i dybden. Naundrup tog et træk udenom keeperen, men afslutningen savnede kvalitet og endte i sidenettet.

BB-Frem, 16.09.17 Boateng med afslunting

Brønshøj begyndte for alvor at presse på og kom frem til et hav af afslutninger. Første havde Guldbrandsen en afslutning på stolpen, så forsøgte Rejnhold sig med et skud, der strøg tæt forbi mål, Boateng måtte se Mehder lave en flot redning, derefter var Frem tæt på at lave selvmål og endelig havde Ofori et udmærket hovedstød. Alt dette skete på blot fire minutter.

Med syv minutter tilbage af kampen blev Frem reduceret til 10 mand. Kristian Geertsen modtog sit andet gule kort i kampen, da han sparkede bolden væk.

Brønshøj fortsatte med at presse på for en reducering, men det tætteste hvepsene kom på scoring i kampens sidste minutter var et frisparksforsøg af Boateng.

I overtiden var det Brønshøjs tur til at blive reduceret til 10 mand, da Ofori som bagerste mand nedlagde en Frem-spiller og blev præsenteret for et direkte rødt kort. Kort efter fløjtede dommer Simon Rosenlund kampen af.

BB-Frem, 16.09.17 Rødt kort til Geertsen og Ofori

Et skidt resultat og efter 5 liganederlag i træk med en samlet målscore på 1-12 skal der ske noget, hvis det skal hedder oprykningsspil til foråret. Men Brønshøj er i en række, intet er givet, og Brønshøj kan stadig selv afgøre deres skæbne. Men det kræver, at der kommer 3 point på kontoen i kampene i den sidste halvdel af efteråret.

Spillerne skal dog roses for at kæmpe videre, selvom de var bagud 0-3. Kan man tage spillet og indstillingen med fra det sidste kvarter i kampen og overføre det til en hel kamp, så bliver det også til sejre. Men det kræver blod, sved og tåre

Spillerne kan passende gøre dette, når turen går til Skovshoved på lørdag den 23. september kl. 15.

lør. 16. sep 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Simon Rosenlund
Tilskuere: 627
Brønshøj Boldklub
0 - 3
0 - 0
BK Frem
32' Jamil Fearrington
32' Beran Camili
45' Adam Jakobsen
52' Kristian Geertsen
55' Adam Jakobsen
60' Adam Jakobsen
66' Simon Skibsted
83' Kristian Geertsen
90' Jeffrey Ofori