BB-Frem, 15.02.20

Fremgang at spore

I går mødte vi vores københavnske rivaler fra Frem i en træningskamp, i Tingbjerg, hvor der var spillemæssig fremgang. 1. halvleg foregik i et fint tempo hos begge hold, der formåede at presse modstanderes felt. Selve kampen endte 1-1, begge mål scoret i 1. halvleg. Tonni Adamsen scorede for gæsterne, mens Jeffrey Ofori stod for vores mål.

Frem havde et par gode muligheder allerede i kampens første 10 minutter. Først var to fremmere helt alene med Vilfort, men de fik formøblet chancen, og kort efter stod Armend Aslani helt fri i feltet, men han tordnede bolden over mål.

Efter 12 minutters spil fik vi bolden i kassen, da et indlæg blev sparket i mål. Men linjedommeren havde hurtigt hejst flaget, og målet blev derfor annulleret.

Halvvejs i 1. halvleg burde Mads Rønne have gjort det til 1-0. Festim Mustafi sendte et fladt indlæg ind i feltet fra vores højre side, men Rønne ramte bolden helt skævt, og i stedet for mål, blev det til et målspark.

På trods af fine chancer til begge hold var det stadig målløst, indtil det 33. minut. Her fik Aslani skubbet en Brønshøj-spiller væk og spillede bolden tilbage til Tonni Adamsen. Adamsen trykkede af med venstrebenet og kunne se bolden ramme en forsvarsspiller og ryge over Vilfort og ind i kassen. 1-0 til Frem.

Den føring holdt dog kun i fire minutter. Vi fik et hjørnespark ude i højre side, som blev snittet videre ved forreste stolpe. Ved bagerste stolpe stod Rønne, og han fik sendt bolden på tværs til Ofori, der kunne udligningen i mål. 1-1.

BB-Chance mod Frem

I 1. halvlegs slutfase havde Frem et par gode chancer for at komme foran, mens vi var tæt på, da prøvespilleren Devrim Sahin ramte oversiden af overlæggeren.

Tempoet faldt betydeligt i 2. halvleg, hvor begge hold skiftede flittigt ud. Hos Frem var både Aslani og Adamsen nærgående, men uden at det gav mål, mens vores Victor Koch Hansen havde et skud i sidenettet.

Det hele sluttede derfor 1-1, og dejligt at se, at der er fremgang at spore i forhold til de første træningskampe.

På onsdag den 19. februar kl. 17.45 venter en god test, da vi tager turen til det sydsjællandske for at møde 1. divisionsklubben Næstved. Kampen spilles i Maglemølle Storhallen.

Brønshøj - Frem: 1-1 (1-1)

Opstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort (46. Oliver Korch) - Dawda Ngum, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Nicolai Clausen - Prøvespiller (55. Andreas Christensen), Festim Mustafi (78. Salahddin Chouikhi), Devrim Sahin, Jonas Magnussen - Gustav Therkildsen (60. Tobias Dumanski), Mads Rønne (51. Victor Koch Hansen)

Mål:
0-1: Tonni Adamsen (33.)