König mod FCK

Foto: Dejan Obretkovic

Lang tid til sæsonstart

Der var mange fremmødte til dagens træningskamp mod FC Københavns U19-hold, og de blev for alvor blæst igennem. Det samme blev hvepsene, da de var bagud med 0-3 efter blot 14 minutters spil. Det var bidende koldt, og det mest positive ved kampen i dag var, at Brønshøj vandt 2. halvleg. Danni König scorede Brønshøjs enlige mål.

FCK var bedst på bolden i hele 1. halvleg, og efter bare tre minutters spil bragte de unge løver sig foran ved Ahmed Daghim, som fulgte op på en returbold. 1-0 til FCK.

FCK var hurtigere i tanke og handling og spillede bolden rundt om hvepsene, og det blev også til både 2-0 og 3-0 inden for et par minutter. Først trykkede Oliver Andersen af fra distancen og sendte bolden om bag Oliver Korch, og mindre end et minut efter scorede Ahmed Daghim sit andet mål i kampen, da han sendte bolden over i det lange hjørne. 3-0 til FCK.

Efter 33 minutter scorede FCK også til 4-0. Igen var det Ahmed Daghim, der var på pletten. Han fik bolden inde i feltet, og helt upresset sparkede han bolden over i det lange hjørne og scorede sit tredje mål i kampen.

König scorer til 1-4

Der var store udskiftninger i pausen hos begge hold. Men 2. halvleg var bedre set med Brønshøj-øjne end 1. halvleg var. Men der blev desværre ikke skabt de store chancer. Enkelte skud fra distancen blev det dog til.

Det lykkedes dog i store perioder at lukke ned for FCK, men der var stadig brug for målmand Oliver Haslund to gange lige i rap. Men begge gange var Haslund kvik med fødderne og fik leveret nogle flotte fodparader.

I kampens slutminutter fik FCK’s målmand spillet bolden lige ud i fødderne på Casper Löween Jensen, og Löween fik hurtigt spillet bolden ind til en fri Danni König, der kunne sende bolden i det tomme mål til slutstillingen 1-4.

På trods af kampens resultat, så var det skønt igen at se Brønshøj på (kunst)græs efter vinterpausen, og der er stadig et par måneder til de vigtige kampe går i gang. Og mon ikke Michael Winter og resten af trænerteamet arbejder hårdt for at få holdet gjort klar til sæsonstart den 10. marts ude mod Avarta.

Næste træningskamp er lørdag den 26. januar kl. 15, når det gælder Fix hjemme i Tingbjerg.

Brønshøj - FC København U19, 1-4 (0-4)

Opstilling - Brønshøj (1. halvleg):
Oliver Korch - Jamil Fearrington, Anders Qvist, Ahmed Iljazovski, Jonas Magnussen - Lars Emil Juel Andersen, Dawda Ngum - Oliver Lassen, Mads Rønne, Andreas Lissau - Kevin Bechmann Timm

Opstilling - Brønshøj (2. halvleg):
Oliver Haslund - Philip Rejnhold, Anders Qvist (55. Jonas Magnussen), Ahmed Iljazovski, Anton Holse - Lars Emil Juel Andersen (75. Andreas Christensen), Ilija - Said, Mads Rønne (58. Seyid Yildiz), Casper Löween Jensen - Danni König

Mål:
0-1: Ahmed Daghim (3.)
0-2: Oliver Andersen (13.)
0-3: Ahmed Daghim (14.)
0-4: Ahmed Daghim (33.)
1-4: Danni König (88.)

Advarsler:
Brønshøj: Kevin Bechmann Timm (21.) og Ahmed Iljazovski (24.)
FC København U19: Marcus Korang (27.)

tir. 15. jan 2019
kl. 17:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Sebastian Friis Aagerup
Brønshøj Boldklub
1 - 4
0 - 4
FC København