BB-Dalum, 10.05.18

SEJR!!!

I optakten havde vi skrevet, at vi ønskede tre point, og spillerne leverede i den grad. Efter et hav af uafgjorte lykkedes det i 10. forsøg at hive alle tre point hjem, da Dalum blev besejret 2-1 hjemme i Tingbjerg. Det ellers sort ud efter en times spil, da Dalum bragte sig foran, men spillerne gav aldrig op. Og på bare to minutter fik først Jamil Fearrington og så Patrick Naundrup vendt det hele på hovedet.

Vejret viste sig fra sin bedste side i dag med solskin, høje temperaturer og lige akkurat nok vind, og det var da også to hold i spillehumør. Begge hold skabte flere farlige situationer i kampens indledning, men chancer måtte vi kigge langt efter.

BB-Dalum, 10.05.18 Kamp om bolden

Først i det 9. minut kom kampens første afslutning fra gæsternes August Nielsen, men bolden sad lige på Vilfort. En af de få chancer, som Dalum i dag kreerede.

En tredjedel inde i 1. halvleg fik Oscar Buch raget bolden til sig og satte i fuld firspring kursen mod Dalums målmand. Men keeper Rasmus Lund viste høj klasse, da han snuppede Buchs forsøg i en en-mod-en-situation.

BB-Dalum, 10.05.18 Buchs store chance

Det var 1. halvlegs bedste chance, som der var meget få af i 1. halvleg. De bedste bud på mål i resten af halvlegen var et par hovedstødsforsøg af Lars Emil Juel Andersen og Jacob Berthelsen.

2. halvleg startede ligesom første med flere farlige situationer, uden at det førte til nogle store chancer. Brønshøj virkede til at være i kontrol, som mange gange før i denne sæson, men et dumt boldtab på midten af banen fik stor betydning.

Det var nemlig den hurtige Frederik Humlegaard, der fik fat i bolden og førte den frem. Han spillede bolden ud til Lukas Harder, der tog et træk ind i banen, inden han sendte bolden over i det lange hjørne. 1-0 til Dalum.

Straks fik man igen tankerne om, at vi igen var det bedste hold, men simpelthen ikke fik nok ud af det. Det blev også kun til nogle sporadiske forsøg af hvepsene.

Men efter 76 minutter gik det lige pludselig stærkt. Andreas Lissau tog et frispark hurtigt ude i venstre side, og ved forreste stolpe fik Jamil strukket benet ud og sendt kuglen i kassen. 1-1.

BB-Dalum, 10.05.18 Jamil udligner

Mindre end to minutter senere så lå bolden minsandten igen i nettet. Igen var Lissau og Jamil med i scoringen. Lissau sendte en bold ud i højre side, hvor Jamil med en førstegangsaflevering smed bolden ind omkring det lille felt. Her kom Naundrup stormende, og han fik prikket bolden forbi Rasmus Lund. 2-1 til hvepsene.

Brønshøj var tættere på 3-1 end Dalum var på 2-2. Men Rasmus Lund viste igen stor klasse i Dalum-målet, da han med en fodparade nappede Mads Rønnes afslutning.

I de døende minutter fik Dalum et par dødbolde omkring Brønshøjs felt, og her tog de målmand Rasmus Lund med op. Satsningen gav dog ikke pote for Dalum, og spillere, ledere, fans og andet godtfolk kunne bryde ud i massiv jubel, da dommer Yasin Seker fløjtede kampen af.

BB-Dalum, 10.05.18 Naundrup jubler over 2-1 scoring

En forløsende sejr for spillerne og trænere, der har kæmpet hårdt for dette. Med sejren røg Brønshøj også over nedrykningsstregen, og de ved nu, at det kan lykkedes at vinde fodboldkampe.

Dette er noget de meget gerne må fortsætte med, når turen på søndag den 13. maj kl. 13 går til Aarhus, hvor VSK Aarhus venter.

BB-Dalum, 10.05.18 En glad Vilfort
tor. 10. maj 2018
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Yasin Seker
Tilskuere: 356
Brønshøj Boldklub
2 - 1
0 - 0
Dalum IF
38' Jonas Eigaard
59' Lukas Harder
67' Marco Bertelsen
76' Jamil Fearrington
78' Patrick Naundrup
90' Anton Holse
90' Martin Høgstad