BB-Dalum, 28.05.17Jubel

Hvepsene vandt i varmen

Der var i den grad skruet op for varmegraderne i dag, da Brønshøj sejrede 2-0 hjemme mod Dalum. En storspillende Dalum-målmand, Rasmus Lund, gjorde med en lang række flotte redninger, at sejren ikke blev større. Målscorer for hvepsene blev indskiftet Patrick Naundrup, der med to mål på to minutter var dagens mand i skysovs.

Kampen startede i et anstændigt tempo, hvilket må tilskrives varmen. Der var ikke meget bevægelse hos nogen af holdene, som gerne ville undgå at løbe alt for meget i sommervarmen. Der var dog heller ikke mange chancer i 1. halvleg. Men dem, der kom, var store og burde være resulteret i mål.

Efter 8 minutter testede Boateng Dalums målmand Rasmus Lund, da kantspilleren forsøgte at sparke bolden over i det lange hjørne, men Lund kastede sig ned og fik hånden på, og fik slået bolden væk.

BB-Dalum, 28.05.17 Boas chance

I den anden ende var et indlæg efter 15 minutter tæt på at snyde Simon Bloch, men den høje målmand fik viftet bolden over til hjørne. Godt ti minutter senere kom Dalums største chance i kampen.

Gæsternes Kenneth Andersen sendte et frispark ind i feltet. Her dukkede en helt fri Kasper Dreyer op, men han kunne ikke få styret hovedstødet i mål, men måtte i stedet se det ende med et målspark til Brønshøj.

Midtvejs i 1.  halvleg fik spillerne lov til at få en drikkepause af dommer Kenneth Sørensen, så de ikke dehydrerede i varmen.

BB-Dalum, 28.05.17 Drikkepause

Kort før pausen opstod to kæmpechancer til Brønshøj. Boateng kom forbi en Dalum-spiller på baglinjen og spillede bolden ind til en helt fri Lars Emil Juel Andersen. Fra ca. en meters afstand til mållinjen skød Juel på mål, men Lund stod placeret det rigtige sted. Returen røg ud til Tranberg, der dog ikke havde indstillet sigtekornet og sendte bolden lige forbi mål.

Holdene gik derfor til pausen med stillingen 0-0. Hvepsene havde været mest på bolden og haft de fleste chancer, mens Dalum spillede lidt mere afventende.

Om spillerne havde været i isbad i 2. halvleg, hvor de var blevet kølet ned eller om det skyldtes lidt skyer for solen, så var tempoet højere i 2. halvleg, hvor der også skete lidt mere.

Det var dog Dalum, der skød først i 2. halvleg, men Kasper Dreyer måtte se sit skud gå lige forbi Simon Blochs mål. Brønshøj havde et par løse skudmuligheder til Tranberg og Miltoft, men det var ikke noget, som rystede Dalum.

Efter 62 minutters spil blev Patrick Naundrup skiftet ind, og det skulle senere vise sig at være en god idé.

Med et kvarter igen begyndte Brønshøj for alvor at lægge pres på Dalum. Dette gav en stor chance til Naundrup, da Tranberg sendte et fladt indlæg ind i feltet. Naundrup kom først på bolden, men igen stod Rasmus Lund rigtigt placeret.

BB-Dalum, 28.05.17 Naundrups forsøg

I takt med at Brønshøj satsede mere og mere på alle tre point, gav det kontramuligheder til gæsterne. Med lidt over ti minutter tilbage fik Marco Bertelsen en friløber, men Bloch kom godt ud af sit mål. Returen røg ud til René Hansen, men han fik sendt bolden et godt stykke over mål.

Mindre end et minut senere, så blafrede netmaskerne i den modsatte ende. Oskar Tranberg sendte en dyb stikning afsted mod Naundrup, der snød offside-fælden, tog et køligt træk udenom Rasmus Lund og sendte kuglen i et tomt mål med venstreskøjten. 1-0 til Brønshøj.

Naundrup gør det til 1-0

Og mens fansene stadig jublede på lægterne blev det også til 2-0. Igen stod Tranberg for en fremragende stikning. igen var det til Naundrup. Igen var Naundrup iskold, og sendte bolden udenom Lund og over i det lange hjørne.

Målene blev startskuddet til en sand chance-festival for hvepsene. Naundrup havde mulighed for at lave hattrick, men Rasmus Lund kom i vejen. Boateng var tæt på at score fra en spids vinkel, men en fodparade af Rasmus Lund fik forhindret dette.

BB-Dalum, 28.05.17 Naundrup til 2-0

Men Dalum fik også deres mulighed i kampens slutfase, da en forsvarsfejl førte til en friløber til Kasper Johansen, men Bloch var vågen og kom hurtigt ud og fik gjort sig bred.

Kort efter fløjtede dommer Kenneth Sørensen kampen af, og både spillere, trænere, fans og supportere kunne glæde sig over en 2-0 sejr.

Næste kamp er allerede på torsdag den 1. juni kl. 19, når turen går til Aarhus, hvor rækkens nummer to, Brabrand, venter.

BB-Dalum, 28.05.17 Jubel hos tilskuerne
søn. 28. maj 2017
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Kenneth Sørensen
Tilskuere: 261
Brønshøj Boldklub
2 - 0
0 - 0
Dalum IF
80' Patrick Naundrup
82' Patrick Naundrup
90' Christoffer Boateng