Kevin scorer til 1-0 på frispark

Gul fest

Det endte uden vinder, da vi i onsdags spillede sæsonens sidste hjemmekamp mod Brabrand. Kevin Bechmann Timm scorede vores mål, mens Jeffrey Oforis selvmål gjorde, at Brabrand kom på tavlen.

I kampen var der også debut til målmand Oliver Lyhne Haslund.

Vi skulle frem til en halv times spil, før der begyndte at ske noget i felterne. Men hverken Kevin eller Brabrands Anton Søjberg havde nok kvalitet i afslutningen.

To minutter senere burde vi være kommet foran, men Brabrands mål var som forhekset. Først blev Therkildsens forsøg blokeret, så blev Kevins forsøg reddet af målmanden og til sidst headede Richter på stolpen.

Kort inden pausen fik vi frispark i en gunstig position. Dette skulle Kevin selvfølgelig tage sig af, og med et flot skud over muren og udenfor målmandens rækkevidde, bragte topscoreren os foran 1-0.

Brabrand var dog tæt på at udligne dybt inde i overtiden i 1. halvleg, da venstre back Kasper Nygaard Andersen kom alt for nemt igennem. Men med en flot fodparade ved nærmeste stolpe fik Oliver Haslund reddet.

Vi kunne derfor gå til pausen med en 1-0 føring, som desværre kun holdt i et par minutter af 1. halvleg.

Brabrand kom igennem i deres højre side, hvor bolden blev spillet skråt tilbage til Rami Mostapha. Han kunne dog ikke få bolden under kontrol, men det gav blot en større chance til Frederik Poulsen. Poulsens afslutning var dog ikke præcis, men heldigt for ham - uheldigt for os - ramte bolden Ofori i hovedet og gik i mål. 1-1.

Ellers var der langt mellem chancerne i 2. halvleg, hvor Brabrand skabte de fleste af dem. Det tætteste nogen af holdene kom på en scoring i 2. halvleg, var da vores Frederik Nørrestrand kom lidt for tæt på at sende et indlæg i eget net.

Meget passende sluttede kampen derfor 1-1, hvor ingen af holdene for alvor kom op i tempo.

ons. 1. juli 2020
kl. 19:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Jonathan Garcia Nilton
Tilskuere: 220
Brønshøj Boldklub
1 - 1
1 - 0
Brabrand IF
35' Dawda Ngum
40' Jacques Bang Sørensen
45' Kevin Bechmann Timm
47' Jeffrey Ofori
61' Gustav Therkildsen
73' Simon Richter
75' Nicolai Clausen
75' Anton Søjberg
87' Jeffrey Ofori