10.11.18, BB-B93: Blomster til Jamil og Naundrup

Smuk afslutning på 2018

En smuk afslutning på efteråret 2018, og selv H.C. Andersen kunne ikke have skrevet det bedre, da B93 blev besejret 3-1. Jamil Fearrington blev hyldet for sine 100 kampe for Brønshøj, og han takkede med et mål og en assist. Patrick Naundrup fik sagt godt farvel til Tingbjerg Ground, i sin sidste kamp for hvepsene, med sit 25. mål for klubben og Brønshøjs mål nummer 100 mod B93. Også Kevin Bechmann Timm kom på måltavlen.

Inden kampen gik i gang, var der blomster til Jamil for 100-kamps-jubilæet og blomster til Naundrup, som tak for de 3,5 år som hveps.

Brønshøj startede som lyn og torden, og overfaldsstrategien gav pote efter fire minutters spil. Her sendte Jamil et fladt indlæg ind i feltet, hvor Kevin sparkede til bolden første gang, og sendte den i mål ved nærmeste stolpe. 1-0 til BB.

10.11.18, BB-B93: Kevin

Glæden varede dog kun otte minutter. På et B93-hjørnespark i deres højre side blev bolden sendt ind til Christian Stokholm, der hoppede højst af alle, og fik headet bolden i mål bag en chanceløs Kasper Vilfort. 1-1.

Begge hold skabte godt med chancer, men hvor B93-keeperen Conrado da Costa Januario (mere om ham senere) stod i vejen, mens B93 ikke havde indstillet sigtekornet.

Men efter 27 minutter var der igen gang i netmaskerne. Daniel Anusic fik kæmpet sig frem til et indlæg i hvepsenes venstre side, og inde i feltet kom Jamil stormende og fik hovedet på. Anføreren fik headet så kraftigt til bolden, at den nok ville have slået et hul i Berlinmuren. Heldigvis holdt nettet i Tingbjerg. 2-1 til Brønshøj.

10.11.18, BB-B93: Jamil

Chancerne fortsatte med at komme. Vilfort måtte ned til den ene stolpe for at nappe et forsøg af Mikkel Mouritz, og Buch var tæt på at gøre det til 3-1, da Anusic spillede ham helt fri. Men bolden sprang fra den vævre offensivspiller.

Godt og vel fire minutter før pausefløjtet var det tæt på et komisk selvmål af B93. Bolden ramte Morten Hegaard, og da Conrado var kommet alt for langt ud af sit mål gled bolden forbi ham i det våde græs. Conrado nåede dog tilbage og fik fat i bolden, men var så tæt på at glide ind i målet med kuglen. Men det lykkedes, B93-målmanden, at holde bolden ude af mål.

10.11.18, BB-B93: Tæt på B93-selvmål

I 2. halvleg var det B93, der kom bedst ud. De havde mere tempo i deres spil, og skabte også en del farlige situationer omkring Brønshøjs felt. Bl.a. var der to friløbere til Nicolai Olsen. Den første sendte han lige forbi mål, den anden fik Vilfort blokeret, da han kom flot ud af sit mål.

Efter at have presset godt på i 20-25 minutter gik luften lidt ud af ballonen for B93, og Brønshøj overtog igen styringen. Men det blev ikke til de store åbne chancer.

Med ti minutter tilbage af kampen blev Patrick Naundrup skiftet ind til sin sidste kamp som hveps. Og efter 88 minutter kom Naundrup på tavlen. Conrado gled i banen, og så var der ellers tomt mål til Naundrup, der var usvigelig sikker. Og herligt, at Naundrup kom på tavlen i sin sidste kampe for Brønshøj. Samtidig var det også Brønshøjs mål nummer 100 mod B93.

10.11.18, BB-B93: Naundrup har lige scoret

Ca. seks minutter senere fløjtede dommer Yasin Seker kampen af, og det var nogle glade spillere, der kunne juble med fansene, der var mindst lige så glade.

Nu venter der en vinterpause på fire måneder før det går løs igen den 10. marts 2019 ude mod Avarta. Men spillerne skal dog ikke vente så lang tid, da de starter træning op igen allerede den 12. januar.

Vi glæder os til at se jer igen i 2019.

10.11.18, BB-B93: Måltavlen efter slutfløjt
lør. 10. nov 2018