Masser af tilskuere

Så er vi i gang

Brønshøj fik en god indledning på sæsonen 2018/19, da Avarta blev besejret 3-1 i sommerens første trænings. Lidt over 150 mennesker stod klar på sidelinjen, og de kunne se Oskar Tranberg, Patrick Naundrup og Seyid Yildiz score for hvepsene. Emil Thomsen stod for gæsternes mål.

Brønshøj startede kampen bedst og fik spillet bolden godt rundt. Men hvepsene måtte vente indtil det 22. minut før der blev afsluttet på mål.

Dowda Ngum kom flot til baglinjen og spillede bolden skråt tilbage til Lars Emil Juel Andersen. Lars Emil fik dog afsluttet lige på Avarta-keeperen.

Kort efter var det Mads Rønnes tur til at forsøge sig. Han blev sendt af sted i dybden, og fik lobbet bolden over målmanden. Desværre var der lidt for meget luft under afslutningen, som strøg over mål.

BB-Avarta, 14.07.18 Baes i aktion

Da der var spillet lidt over en halv time begyndte Avarta at bide lidt fra sig. Og efter 35 minutters spil fik gæsterne bragt sig foran. Brønshøj fik ikke clearet bolden ordentligt, og så endte kuglen lidt tilfældigt for fødderne af Emil Thomsen, der kunne sparke Avarta foran 1-0.

Bare to minutter senere var Thiago Borges tæt på at bringe Avarta foran 2-0. Men Kasper Vilfort kom flot ud af sit mål, og fik reddet med en fodparade.

Lige inden dommeren fløjtede til pause fik hvepsene hjørnespark ude i højre side. Andreas Baes sendte bolden ind i feltet, hvor Avarta-defensiv ikke fik sparket ordentlig væk. Tranberg samlede bolden op på kanten af feltet og med venstrebenet sendte han bolden i mål. 1-1.

BB-Avarta, 14.07.18 Naundrup på bolden

2. halvleg var mindre end to minutter gammel, da Patrick Naundrup blev spillet fri i dybden. Alene med keeperen var Naundrup iskold og fik scoret til 2-1 til Brønshøj.

Der var meget langt mellem chancerne i 2. halvleg, hvor hvepsene dog var i fuld kontrol og formåede at holde Avarta fra chancer.

Med et kvarter tilbage af kampen blev det også til 3-1. Oscar Buch brød igennem i venstre side og fik sendt bolden ind omkring kanten på det lille felt. Her dukkede Seyid Yildiz op og headede bolden i nettet. 3-1 til BB.

BB-Avarta, 14.07.18 Målet til 3-1

3-1 blev også kampens resultat, og der var også tilfreds at spore hos både spillerne og trænerne samt de mange tilskuere. En god start på den nye sæson, hvor takterne fra sidste sæson meget gerne må fortsætte.

Lørdag den 21. juli kl. 11 er der forpremiere på grundspillets mosekampe, når Brønshøj møder AB ude ved Skovdiget. Linje A går til Skovbrynet st., hvorfra der er ca. 10 minutters gang.

I startopstillingen vil der nok være nogle af jer, der kan genkende navnet Oliver Fredsted. Fredsted træner med i klubben for at holde sig i gang.

Brønshøj – Avarta                   3-1 (1-1)

Mål:
0-1: Emil Thomsen (35.)
1-1: Oskar Tranberg (43.)
2-1: Patrick Nandrup (47.)
3-1: Seyid Yildiz (76.)

Startopstilling – Brønshøj:

Kasper Vilfort – Simon Richter, Jamil Fearrington, Oskar Tranberg, Anton Holse – Dawda Ngum, Lars Emil Juel Andersen, Mads Rønne, Andreas Baes, Oscar Buch – Kevin Bechmann Timm

Udskiftninger – Brønshøj:
31.: Kevin Bechmann Timm ud – Patrick Naundrup ind
46.: Jamil Fearrington ud – Aske José Victor ind
46.: Anton Holse ud – Oliver Fredsted ind
53.: Andreas Baes ud – Jenus Saleh
53.: Mads Rønne ud – Seyid Yildiz
58.: Lars Emil Juel Andersen ud – Andreas Baes ind
74.: Andreas Baes ud – Anton Holse ind

Advarsler:
Brønshøj: Simon Richter (81.)
Avarta: Mathias Cordua (45.) og Oliver Carrara (66.)

lør. 14. juli 2018
Tingbjerg Idrætspark