BB-Aarhus Fremad, 02.06.18

Spænding til det sidste

Brønshøj var ellers på vej mod en sikker sejr, men to Aarhus Fremad-scoring i kampens slutfase gav alligevel spænding til det sidste. Hvepsene holdt dog fast og kunne tage en 3-2 sejr takket være to mål af Kevin Bechmann Timm og et enkelt mål af Christoffer Boateng.

Det var ikke til at se, at det var Brønshøj, der kæmpede for at undgå nedrykning, og at Aarhus Fremad var sikret, for det var gæsterne, der var bedst i kampens første halve time.

Det blev dog ikke til mange chancer for aarhusianerne, som dog skabte flere farlige situationer. Faktisk var det hvepsene, som var tættest på en scoring på trods af mindre godt spil.

Efter godt 20 minutters spil var der skydetelt i Aarhus Fremads felt, hvor flere Brønshøj-spillere kom frem til afslutninger, men Aarhus Fremad fik blokeret gang på gang.

Ti minutter før pausefløjtet kom kampens første chance. Rønne tilkæmpede sig bolden og spillede den hen til Kevin. Kevin huggede til den første gang fra kanten af feltet, men Rasmus Friis i Aarhus Fremad-målet hev en flot redning ud af ærmet, da han fik venstrelappen på afslutningen.

Men mindre end et minut senere, så var bolden i nettet. Boateng kom til baglinjen, hvor han spillede skråt bagud. Tranberg lod bolden trille videre til Kevin, der med en flad afslutning ved nærmeste stolpe sendte bolden i nettet. 1-0 til BB.

Og lige inden spiller gik til pausen blev Rønne nedlagt lige uden for feltet. Kevin tog bolden til sig, lagde den til rette og sparkede bolden over firmandsmuren og ind i kassen. 2-0 til BB, hvilket også var stillingen efter de første 45 minutter.

2. halvleg var kun 27 sekunder gammel, da Oscar Buch blev nedlagt i feltet, og dommer Yasin Seker pegede med det samme på pletten. Christoffer Boateng tog sig ganske sikkert af straffesparket, da han sendte den til venstre for målmanden og ude ved den ene stolpe – lige akkurat uden for Rasmus Friis’ rækkevidde. 3-0 til Brønshøj.

Efter 3-0 målet trak Brønshøj sig meget langt tilbage på banen og overlod initiativet til Aarhus Fremad. Dette gav enkelte Aarhus Fremad muligheder, men ikke nogen, der fik hvepsene til at ryste på vingerne.

Men med ti minutter tilbage af kampen fik Aarhus Fremad reduceret til 1-3. Indskiftede Arfanullah Habibi blev sendt i dybden og alene med Vilfort svigtede den hurtige offensivspiller ikke.

Og minsandten om det ikke skulle blive til endnu en Fremad-scoring. Et relativt ufarligt Aarhus Fremad-indlæg blev slået ind i feltet. Her havde en Brønshøj-spiller lidt for godt fat i en aarhusianer og Seker pegede på pletten. Det var gæsternes topscorer Frederik Høgh Jensen, der skulle sparke, og det han ganske sikkert. Stillingen var nu 3-2 til Brønshøj, og det var alt for spændende.

Men hvepsene holdt stand, og der venter nu to kampe mere i det spændende nedrykningsdrama. Her skete der nemlig ikke nogen ændring, da både Dalum, Greve og Næsby alle vandt. Dermed er der stadig kun tre point mellem nummer 10 og nummer 7. Så der er i den grad spænding til det sidste.

Og du kan opleve det hele i Aarhus, når hvepsene gæster Lyseng lørdag den 9. juni kl. 14. Der er stadig enkelte ledige pladser i den gratis bus, som supporterne sender derover. Det eneste du skal gøre for at komme med, er at kontakte Thomas Brygger på 50 50 97 89.

lør. 2. juni 2018
kl. 15:00
Tingbjerg Idrætspark
Dommer: Yasin Seker
Tilskuere: 474
Brønshøj Boldklub
3 - 2
2 - 0
Aarhus Fremad
35' Kevin Bechmann Timm
43' Asger Hausted
44' Kevin Bechmann Timm
45' Esben Lauridsen
46' Martin Frandsen
47' Christoffer Boateng
80' Arfanullah Habibi
84' Frederik Høgh Jensen
90' Andreas Damgaard