22.07.17 BB-AB, Boa

Tænding på i lokalopgør

Brønshøj tog i dag en 1-0 sejr over AB i dagens træningskamp. Det var en kamp med tænding på, især i slutfasen, der bød på ikke mindre end 5 gule kort. Og hvis spillerne er så tændte i en træningskamp, så ser vi frem til de to opgør i ligaen senere i efteråret. Christoffer Boateng blev matchvinder for hvepsene.

AB var dominerende i store dele af 1. halvleg, og de var meget på bolden. Alligevel lykkedes det for en solid Brønshøj-defensiv, at holde uglerne fra de helt store chancer. Faktisk kunne man tælle chancerne fra 1. halvleg på en hånd.

De bedste muligheder var skud udefra, som aldrig rigtig voldte nogen problemer for hverken Kasper Vilfort eller gæsternes målmand Marc Fabricius Jensen.

Efter 25 minutters spil ville AB gerne have et straffespark, da de mente, at Brønshøjs venstreback var inde i feltet, da han havde hånd på bolden. Dommeren vurderede, at det foregik udenfor feltet, og dømte frispark.

Boa nedlagt i feltet

Fem minutter senere var der aktion i den anden ende. Her blev Boateng nedlagt i feltet af Matti Olsen, og dommer Tinna Høj Christensen pegede resolut på pletten. Boateng skulle selv tage sig af straffesparket. Her fik han sendt AB-keeperen til den forkerte side og sendte sikkert bolden i mål. 1-0 til hvepsene.

Brønshøj gik derfor til pausen med en 1-0 føring.

2. halvleg blev et lidt mere lige affære i forhold til 1. halvleg. Samtidig fik de fremmødte set en del flere chancer end tilfældet var i de første 45 minutter.

Efter 12 minutter fik AB bolden i mål. Her blev målet annulleret pga. offside, noget som AB’erne ikke var enige i. Men billederne viste, at annulleringen var korrekt.

Annulleret AB-mål

AB begyndte efterhånden at nærme sig en scoring. Først fik de et skud rettet af fra kanten af feltet, men Vilfort var vågen og fik slået bolden over mål. Kort efter var det igen tæt på en AB-scoring, men i sidste øjeblik kom en Brønshøj-spiller i vejen.

I den anden ende var Oskar Tranberg tæt på at fordoble føringen, da han sendte en helflugter mod mål. Bolden dykkede, men endte med at stryge lige over mål.

Med et kvarter igen kom kampens største AB-chance. En blev spillet ind i mellemrummet mellem Vilfort og forsvaret, og her kom Sebastian Lassen løbende. Men helt alene med Brønshøjs keeper sendt højrebacken afslutningen over mål.

Stor chance til Lassen

I kampens slutning kom et sidste AB-forsøg, da et kraftfuldt skud blev sendt afsted. Men igen stod Vilfort det rigtige sted, og han kunne bokse bolden væk.

Kort efter blev der fløjtet af, og fansene kunne glæde sig over sejr i forpremieren på efterårets mosederbyer.

Næste træningskamp er på onsdag d. 26. juli kl. 19 i Tingbjerg, hvor trænerteamet vil se reservespillerne og prøvespillerne an, når den står på lokalopgør mod Husum i Slaget om Frederikssundsvej.

Sidste træningskamp for divisionsholdet er på lørdag d. 29. juli kl. 11, når Vanløse kigger forbi Tingbjerg Idrætspark. Her vil der blive tændt op i grillen, så man kan få stillet frokostsulten, mens man nyder en omgang hvepsebold.

Brønshøj - AB 1-0 (1-0)

Mål:
1-0: Christoffer Boateng, straffe (30)

Opstilling:
Kasper Vilfort - Philip Rejnhold, Jamil Fearrington (63. Prøvespiller), Jeffrey Ofori, Prøvespiller (67. Prøvespiller) - Prøvespiller (58. Simon Sharif), Victor Guldbrandsen - Christoffer Boateng, Oskar Tranberg, Prøvespiller - Patrick Naundrup

lør. 22. juli 2017
Tingbjerg Idrætspark