BB-AB, 15.09.18: Rødt kort til Kevin

Hvepsene skød sig selv i brodden

De første 45 minutter var forrygende underholdende med masser af chancer og godt spil fra begge hold. Heldigvis var det Brønshøj, der var skarpest, da Oliver Lassen gjorde det til 1-0. Men lige inden pausen fik Kevin Bechmann Timm sit andet gule kort, og Brønshøj spillede derfor 2. halvleg med en mand i undertal. Dette blev udslagsgivende og AB kunne tage en 2-1 sejr foran mere end 1.000 tilskuere, der skabte en fantastisk stemning.

Allerede efter fire minutters spil havde Brønshøj chancen for at bringe sig foran. En bold blev sendt ind i AB’s felt, hvor Lassen stod helt fri. Han valgte dog at sparke til bolden i stedet for at heade til den, og det gjorde, at en AB’er kunne redde på stregen.

BB-AB, 15.09.18: Mange tilskuere

Godt og vel syv minutter efter var det AB’s Rasmus Tangvig Sørensen og Nichlas Rohde, der var tæt på at bringe gæsterne foran. Tangvig måtte se sit forsøg blive reddet af Vilfort, der kom godt ud af sit mål, og Jamil Fearrington fik foden på Rohdes afslutning på returen.

Begge hold fortsatte med at skabe chancer uden at det gav mål. Men i det 21. minut fik hvepsene hul på bylden.

Jamil sendte bolden ind i feltet, hvor Buch fik snittet videre til Rønne. Rønne kunne dog ikke få afsluttet ordentligt, men Buch fik presset AB’s målmand Mark Jensen så meget, at han ikke kunne holde bolden. Oliver Lassen var lynhurtig over kuglen og sendte den i kassen. 1-0 til Brønshøj.

BB-AB, 15.09.18: Lassen gør det til 1-0

Efter målet dalede kampen lidt i tempo. Spillet blev også slået lidt i stykker af, at AB måtte foretage to udskiftninger inden for fem minutter. Den første af dem, der gik ud var Daniel Warmbach, der fik en skade i en nærkamp mod Kevin. En nærkamp, der gav Kevin et hårdt dømt gult kort ifølge mange. Et gult kort, der skulle få konsekvenser senere.

Begge hold fandt dog tempoet igen efter udskiftninger, men chancerne blev ikke omsat til mål.

Lige inden pausen fik Brønshøj bolden i mål. Men det blev korrekt annulleret, da Kevin havde brugt hånden for at få bolden det sidste stykke ind over stregen. I fodbold må man ikke spille håndbold, og dommeren hev et gult kort op af lommen. Da det var Kevins andet gule kort blev det vekslet til et rødt.

BB-AB, 15.09.18: Kevin har hånd på bolden

I overtiden af 1. halvleg havde AB’s Tangvig muligheden for at udligne, men helt fri sparkede han lige på Vilfort.

Den stod derfor 1-0 til Brønshøj efter en medrivende 1. halvleg.

Med en mand i overtal lagde AB pres på fra 2. halvlegs start, og fem minutter inde i halvlegen fik gæsterne udlignet. Tangvig spillede bolden hen til en helt fri Rohde på kanten af feltet. Her havde Rohde al den tid i verden, og han placerede også bolden uden for Vilforts rækkevide. 1-1.

BB-AB, 15.09.18: AB bringer sig foran 2-1

Otte minutter senere fik AB igen bolden i nettet. Seejou King modtog bolden ude i AB’s venstre side, og han fik sendt den ind i hovedet på Tangvig. Tangvig fik headet på mål, og den ramte stolpen, og selvom Vilfort prøvede hårdt, så krydsede boldens stregen. 2-1 til AB.

Men en mand i undertal stoppede ikke Brønshøj, der jagtede udligningen, og kom også frem til nogle gode chancer, bl.a. til Buch. AB havde også muligheden for at gøre det til 3-1, men Tangvig sendte bolden langt over mål.

I overtiden var Richter tæt på at udligne, da han fik hovedet på et hjørnespark, men han måtte se bolden gå forbi mål. Og efter seks minutters overtid fløjtede dommeren af.

Et ærgerligt nederlag, hvor det røde kort fik stor betydning. Samtidig var det første hjemmebanenederlag i 2018, men hvepsene skal nok vende stærkt tilbage. Næste uge gælder det en kort udebane til Vanløse Idrætspark, hvor den første divisionskamp mod Vanløse siden sæsonen 2009/10 finder sted lørdag den 22. september kl. 13.

BB-AB, 15.09.18: Richter
lør. 15. sep 2018