Måltavlen

Mål, trætte vinger og gensynsglæde

De 357 tilskuere, der var mødt op til gårsdagens Slaget om Mosen fik i den grad noget for pengene, da det klassiske opgør sluttede 4-4. Kevin Bechmann Timm (2 mål), Casper Löween Jensen og Nicolai Clausen stod for vores mål, mens Marcus Hørbye, Adnan Curovic, et selvmål og Nichlas Rohde stod bag AB’s fire scoringer.

Det var et længe ventet gensyn med Tingbjerg Ground efter det var mere end syv måneder sidst vi havde en hjemmekamp. Derfor var gensynsglæden selvfølgelig stor både blandt spillere, men i den grad os Danmarks Smukkeste, som leverede en fantastisk lydkulisse igennem hele kampen.

I kampen blev det også til gensyn med ”nye” hvepse, da Frederik Nørrestrand, Alper Soysal og Omar El-Itr fik debut. Sidstnævnte skrev sig ind i vores historiebøger, da han blev den næstyngste debutant, med 17 år og 101 dage, i Brønshøj Boldklub - kun overgået af Jan Verner Hansen.

Men tilbage til kampen. Her var det AB, som fik kampen første chance, da Frederik R. Christensen kom frem til skud, men hårdt presset af Jamil Fearrington, fik AB’eren skudt over mål. Desværre skete der noget med Jamil i forbindelse med afslutningen, og han måtte lade sig udskifte efter blot 10 minutters spil.

Vores første forsøg kom efter 17 minutters spil, da Kevin stod klar til at sparke et frispark mod mål. Desværre måtte den skudstærke angriber se bolden gå en meters penge forbi mål.

I den anden ende var der en kæmpechance Frederik R. Christensen, da han var helt fri ved bagerste stolpe, da bolden kom til ham. Men i stedet for at sparke bolden i mål, blev det til et kæmpehul i luften.

AB havde et par gode muligheder mere til Albert Nørager og Tobias Noer, men det blev os, der kom foran.

Kevin gør det til 1-0 mod AB

En opspilsfejl af AB gav en friløber til Löween, der, helt alene med målmanden, uselvisk spillede bolden på tværs til Kevin, der kunne sparke bolden i det tomme mål. 1-0 til os.

Otte minutter senere blev føringen fordoblet. Simon Richter modtog bolden ude i venstre side og med et præcist indlæg fandt han en fri Kevin, der kunne heade bolden bag en chanceløs Jonathan Fischer. 2-0.

Det lignede, at vi skulle gå til pausen med en 2-0 føring, men gæsternes Marcus Hørbye ville det anderledes. AB fik sendt et fladt indlæg ind fra deres højre side, og her kunne Hørbye sparke reduceringen i mål 2-1.

AB var tæt på at komme på 2-2 lige inden pausen, da Tobias Noer forsøgte sig med en flugter, men Kasper VIlfort stod godt placeret og fik slået bolden over mål.

I starten af 2. halvleg lykkedes det dog AB at få udlignet. Et flot opspil endte med et fladt indlæg af netop indskiftet Frederik Ellegaard ind til Adnan Curovic, og så kunne backen sparke bolden ind ved nærmeste stolpe. 2-2.

Kevin scorer til 2-0

Vi kom dog hurtigt foran igen, da kampens spiller Löween kom på tavlen. Han fik sprintet forbi Philip Oslev, hvorefter han tog et træk ind i banen og sparkede bolden over i det lange hjørne. 3-2.

Trætheden begyndte at melde sig, og der kom en periode uden de helt store chancer, men med et kvarter igen fik vi måske set årets mål på Tingbjerg Ground - scoret af Gustav Therkildsen. Desværre var det i den forkerte ende. Upresset på midten af banen fik Therkildsen for meget luft og fart i sin aflevering, og han måtte se bolden stryge over Vilfort og i mål. 3-3.

Med otte minutter igen kom AB foran for første gang i kampen, da mindre godt forsvarsspil førte til, at AB fik ramt stolpen. Nichlas Rohde var hurtigt over returen og fik gjort det til 4-3 til gæsterne.

Rohde bringer AB foran 4-3

Men med de sidste krampetrækninger fik vi udlignet, da Löween fik lavet sin anden assist i kampen. Denne kom efter et hjørnespark, hvor Löween helt perfekt ramte Clausens pande. 4-4.

AB’s Karim El Haddouchi var i slutminutterne tæt på at bringe uglerne foran igen, men han fik sparket lige forbi mål.

Det hele sluttede derfor 4-4. Et resultat vi vel kan være fint tilfredse med, efter truppen var stærkt reduceret i dag pga. skader og karantæner samt kun 5 dages træning. Det var, da også nogle trætter vinger, der var hos spillerne efter kampen. Men nu har spillerne lidt tid inden det går løs i Thisted på lørdag den 20. juni kl. 15.

Læs med i morgen på hjemmesiden, hvor vi har et interview med kampens spiller Casper Löween Jensen.

Clausen header bolden i kassen til 4-4
søn. 14. juni 2020