BB-AB, 02.09.17

Uglerne vandt slaget

Brønshøj måtte i dag se sig slået i Slaget om Mosen, da AB gæstede Tingbjerg Idrætspark. Her trak uglerne sig sejrrigt ud af opgøret med en 1-0 sejr takket være en straffesparksscoring af Kristian Uth.

Kampen var fem minutter gammel, da AB kom frem til kampens første chancen. Der opstod en god mulighed til Nichlas Rohde, men hårdt presset kunne han ikke få afsluttet ordentligt, og Vilfort kunne nappe bolden.

Mindre end et minut senere endte bolden lidt tilfældigt hos Stefan Nygaard. AB-angriberen sendte et kraftfuldt skud afsted mod mål, men måtte se Vilfort slå bolden over tværlæggeren.

Ikke længe efter opstod igen en mulighed til Nygaard. Han stod fri i feltet, men måtte se sit hovedstød ryge et godt stykke forbi mål.

BB-AB, 02.09.17 Stor chance til Naundrup

Herefter begyndte Brønshøj at røre på sig. En bold blev spillet ind i feltet til Lars Emil Juel Andersen, der sendte et indlæg ind til en helt fri Naundrup, der afsluttede lige på Mark Jensen. Oscar Buch var hurtigt over returen og sendte bolden i mål. Både spillere og fans troede, at der var mål, men linjedommeren havde flaget oppe, og målet blev annulleret pga. offside.

Kort efter var den gal i den anden ende. Stefan Nygaard blev nedlagt i feltet af Mikkel Wenzel, og dommeren pegede på pletten. Straffespark til AB. Dette skulle Kristian Uth tage sig af, og han var usvigelig sikker, da han sendte Vilfort til den forkerte side. 1-0 til gæsterne.

Kampen steg i intensitet, og flere hårde dueller fandt sted. På et kvarter blev der også uddelt fire gule kort. I denne periode var det Brønshøj som kom frem de bedste muligheder. Buch havde et hug med venstrebenet, der strøg lige over mål, mens Naundrup havde et forsøg, som Mark Jensen kun kunne slå over målet.

BB-AB, 02.09.17 Uth bringer AB foran

Syv minutter før pausefløjtet fik Nichlas Rohde en kæmpemulighed. Men et par meter fra mål, fik han med et akrobatisk afslutning sendt bolden over kassen.

Med fem minutter tilbage blev AB’s Tobias Noer sendt til tælling. Han var helt groggy, og kunne knap stå på egne ben, da han blev hjulpet af banen af to mand. Der blev også kaldt på en læge, og vi håber, at Tobias Noer er okay.

AB kunne gå til pausen med en 1-0 føring, og 1. halvleg havde haft masser af nærkampe og intesitet, som man kunne forvente i sådan et lokalopgør. Intensiteten faldt dog lidt i 2. halvleg.

BB-AB, 02.09.17 Kamp om bolden

Otte minutter inde i 2. halvleg fik Nygaard en stor mulighed for at bringe uglerne foran 2-0. Han havde alverdens tid, men headede bolden langt forbi Vilforts mål.

Der var ikke mange afslutninger i 2. halvleg, og dem som kom, var uden for feltet. Tættest på mål var Martin Nielsens afslutning efter en hurtig vending. Han måtte dog se bolden stryge lige forbi mål.

I kampens slutfase forsøgte Boateng sig fra kanten af feltet. Mark Jensen havde lidt problemer med afslutningen og endte med at give et hjørnespark. Her blev Vilfort sendt med frem, men det udmøntede sig ikke i en scoring.

BB-AB, 02.09.17 Glæde hos AB

Efter 3-4 minutters overtid fløjtede dommeren af, AB-spillerne kunne lade sig hylde af deres medrejsende fans som sejrherrer i en lige kamp. Brønshøj har nu tabt de sidste fire kampe efter den gode sæsonstart, så bøtten skal snart vendes. Dette kan passende gøres på fredag den 8. september kl. 18.30, når hvepsene gæster topholdet Hvidovre på Kæmpernes Arena.

Til sidst skal det nævnes, at der var fed stemning i dag i Tingbjerg Idrætspark, hvor der virkelig blev skrålet igennem, både fra vores superfans og -supportere, mens også fra AB’s fans.

BB-AB, 02.09.17 Tilskuerne
lør. 2. sep 2017