Brabrand jubler over 1-0 mål

Dødbolds-Daniel straffede hvepsene

Det var ikke en god aften for de sjællandske og københavnske hold i Aarhus og omegn. Frem tabte 0-2 ude mod Odder, Hvidovre tabte 1-3 ude mod Aarhus Fremad, og Brønshøj blev den berømte rosin i pølsenden, da det endte med et 0-3 nederlag ude mod Brabrand. To dødboldsmål af Daniel Lundholm i starten af 1. halvleg var afgørende for kampens udvikling og udfald.

Kampen var blot fem minutter gammel, da Brabrand bragte sig foran. Et hjørnespark blev slået ind fra værternes venstre side. Her dukkede Daniel Lundholm op, hvor han fik headet bolden i mål. 1-0 til hjemmeholdet.

Daniel Lundholm gør det til 2-0

Fem minutter senere var den gal igen i Brønshøjs felt. Et langt indkast blev snittet videre. Simon Bloch fik slået til bolden, inden Jeffrey Ofori fik headet bolden på overlæggeren. Midterforsvarer Daniel Lundholm var gået med frem, og han var hurtigst over returen og sparkede, med sit andet mål i kampen, Brabrand foran 2-0.

Dermed havde Brabrand fået deres ønskestart, og de kunne lade Brønshøj trille bolden rundt, men de selv stillede sig tilbage for at forsvare, og det var Brabrand rigtig gode til.

Der var et par løse skud, men efter 27 minutter var Daniel Lundholm i gavehumør. Han forsøgte at lave en tilbagelægning til Mathias Rosenørn, men sendte bolden lige i fødderne på Naundrup, der dog fra en spids vinkel ikke kunne få sparket bolden udenom Rosenørn.

I 2. halvleg var billedet det samme som i 1. halvleg. Brønshøj mest på bolden, mens Brabrand forsvarede sig og holdt hvepsene fra chancer. Og sådan var det faktisk gennem hele 2. halvleg lidt indtil to minutter før tid.

Brabrand jubler over målet til 3-0

Her stod Nichlas Ørbæk Knudsen helt fri ude i højre side af feltet, og derfra kunne han sparke bolden udenom Simon Bloch og over i det lange hjørne til slutresultatet 3-0 til værterne.

Dermed holder Brabrand en afstand på fire point ned til Kolding IF inden det indbyrdes opgør på mandag i Brabrand, og aarhusianerne ligner et godt bud på en oprykker til 1. division.

Brønshøj derimod kunne ikke følge op på søndagens gode præstation mod Dalum, men gjorde det heller ikke nemmere for sig selv ved at lukke et mål tidligt ind i kampen. Men hvepsene må bare op på hesten igen og vise, at motivationen stadig er der, når det gælder Greve på mandag den 5. juni (2. pinsedag og Grundlovsdag) kl. 15 på Greve Stadion.

tor. 1. juni 2017
kl. 19:00
Brabrand Stadion
Dommer: Patrick Remon Andersen
Tilskuere: 297
Brabrand IF
3 - 0
2 - 0
Brønshøj Boldklub
5' Daniel Lundholm
10' Daniel Lundholm
32' Oskar Tranberg
57' Rasmus Ingemann
88' Nichlas Ørbæk Knudsen