Mike Kaljo gør det til 5-0

Slut efter 1. halvleg

Allerede efter de første 45 minutter var kampen afgjort ude mod Brabrand. Her førte hjemmeholdet nemlig 4-0. Det var en kamp, hvor ikke meget fungerede for os, og det endte med et nederlag på 0-5.

Brabrand fik bragt sig foran allerede efter fem minutter spil. Her tog en frisparkskombination fusen på vores forsvar, og Lasse Møberg kunne koldt ligge bolden under Kasper Vilfort.

Vi var dog tæt på en udligning efter 12 minutter, da Kevin Bechmann Timm fik hovedet på et hjørnespark, men desværre gav det ikke mål.

I stedet for kunne Brabrand bringe sig foran 2-0, da de spillede sig ud af presset. Det endte med en fri Mike Kaljo, som lagde bolden over Vilfort og ind i kassen.

Brabrand fortsatte dominansen og gjorde det også til 3-0, da en række kombinationer sendte bolden hen til en fri Lasse Møberg, der alene med Vilfort, sendte bolden mellem benene på vores keeper og dermed kunne score sit andet mål i kampen.

Lige inden pausen kom Brabrand på tavlen igen. Vi mistede bolden midt på banen, og hjemmeholdet satte en effektiv kontra i gang, der endte med at Kasper Andersen kunne gøre det til pausestillingen 4-0.

I 2. halvlegs femte minut var det tæt på at blive 5-0 til hjemmeholdet efter en kontra, men Vilfort kom godt ud af sit mål og fik reddet.

Med en halv time tilbage af kampen kom vores bedste bud på en scoring. Kevin brød igennem Brabrands defensiv og satte en spiller på numsen med en skudfinte, men Brabrands målmand fik pareret bolden ud til hjørne.

Der var langt mellem snapsene i 2. halvleg, hvor Brabrand havde sænket tempoet. Alligevel lykkedes det dem at score igen med et kvarter tilbage, da Mike Kaljo modtog bolden i vores venstre side. Her trak han ind i banen og sendte den i kassen uden chance for Vilfort. Et flot mål af Kaljo til slutstillingen 5-0 til Brabrand.

lør. 1. juni 2019
kl. 14:00
Brabrand Stadion
Dommer: Emil Martinussen
Tilskuere: 212
Brabrand IF
5 - 0
4 - 0
Brønshøj Boldklub
5' Lasse Møberg
18' Mike Kaljo
25' Lasse Møberg
35' Dawda Ngum
45' Kasper Andersen
76' Mike Kaljo

Udskiftninger