B93-BB, 04.08.18 Måltavlen

Super sæson-start

Man havde gået og ventet med spænding på den første kamp i sæsonen. For hvad var sket med de andre hold i sommerpausen, og hvordan ville de starte. Vi havde jo selv en god fornemmelse for Brønshøj, som har spillet godt og scoret masser af mål i træningskampene, og det tog de så med sig, da B93 blev besejret 4-0 på udebane i dag. En bedre start på sæsonen kunne man næppe havde ønsket sig, og efter to nederlag i træk på Østerbro Stadion var det dejligt endeligt at kunne hylde spillerne og fejre sejren.

Der var samtidig debut til tre nye hvepse. Dawda Ngum blev skiftet ind i 2. halvleg og med fra start var Andreas Baes og Simon Richter. Sidstnævnte kom endda på tavlen i sin debutkamp. De øvrige tre målscorere i dag var Oscar Buch, Patrick Naundrup og Daniel Anusic.

Brønshøj startede kampen bedst, og der var også kun spillet seks minutter, da det første jubelbrøl blandt de mange Brønshøj-supportere brød løs. B93’s målmand Conrado sparkede bolden lige ud i fødderne på en Brønshøj-spiller, og efter godt pres endte bolden hos Oscar Buch, der med et fladt spark sendte kuglen i kassen via den ene stolpe. 1-0 til Brønshøj.

B93-BB, 04.08.18 Buch har lige gjort det til 1-0

Brønshøj fortsatte med at spille i et højt tempo og kom frem til flere gode muligheder. Bl.a. havde Aske José Victor et hovedstød, der gik lige forbi og Rønne var tæt på at nå frem til et indlæg.

Efter 15 minutters spil stødte to B93-spillere hovederne sammen. Det drejede sig om de to debutanter Fredrik Kofoed og Christian Stokholm. Det så meget voldsomt ud, og begge spillere måtte da også lade sig udskifte, inden vi var halvvejs i 1. halvleg.

I forbindelse med uheldet spillede B93 10 mod 11, og det udnyttede Brønshøj til at gøre det til 2-0. Jamil Fearrington forsøgte at finde Mads Rønne, men bolden endte i stedet for hos Naundrup. Det skulle vise sig at være en god ting, da Naundrup efter et par træk hamrede til bolden med venstrebenet og sendte bolden om bag Conrado. 2-0 til BB.

B93-BB, 04.08.18 Naundrup scorer til 2-0

30 minutter skulle der gå før B93 kom frem til deres første afslutning. Bolden endte hos Nicolai Olsen, der trak ind i banen og fra kanten af feltet sparkede han på mål. Han måtte dog se bolden stryge lige forbi Kasper Vilforts mål.

Med godt og vel 10 minutter tilbage af 1. halvleg troede Brønshøj-supporterne på tribunen, at der var scoret til 3-0. B93’s målmand Conrado formåede nemlig at bokse bolden ind i eget net. Dommer Casper Thorsøe Jr. annullerede dog målet og dømte frispark til den høje keeper.

Men lige inden pausen kom 3-0 målet. Efter en periode, på 5-6 minutter, hvor der ikke skete det store, stod den pludselig på skydetelt nede i B93’s felt. Først fik Naundrup en kæmpechance, som Conrado snuppede. Hvepsene holdt dog fast i bolden og efter en blokeret afslutning af Mads Rønne endte bolden hos Daniel Anusic, der bankede bolden i mål. 3-0 til hvepsene.

En rigtig flot 1. halvleg af Brønshøj, hvor de var i kontrol og stort set ikke havde givet noget væk til B93.

B93-BB, 04.08.18 Anusic gør det til 3-0

Men en 3-0 føring efter de første 45 minutter kan blive en sovepude, og det var også B93, der startede 2. halvleg bedst. Og bare et par minutter inde i 2. halvleg var værterne tæt på at få reduceret. Men Mikkel Mouritz måtte se sit frisparksforsøg stryge lige over mål.

Der var længere mellem chancer i 2. halvleg end der var i 1. halvleg, men efter 64 minutter kunne jublen igen bryde løs blandt de mange Brønshøj-supportere, der havde taget turen til Østerbro i dag.

Mads Rønne førte bolden frem og sendte et indlæg ind i feltet. Her var Simon Richter løbet med frem fra sin position som venstreback. Han fik kæmpet sig foran B93-spilleren og headet bolden i mål. 4-0 til Brønshøj.

B93-BB, 04.08.18 Richter gør det til 4-0

Allerede minuttet efter var det også tæt på 5-0, da Jamil fik hovedet på et indlæg. Men Conrado var vågen og i fuld længde fik han slået bolden ud til hjørne. Efter dette overlod Brønshøj initiativet til B93.

Dette gav værterne deres bedste mulighed godt 20 minutter før tid. Omar Roshani måtte dog se sit hovedstødsforsøg gå lige forbi mål. Anders Thomsen havde nogle gode forsøg fra distancen, men ingen af dem sad inden for målrammen.

Det var ikke meget Kasper Vilfort havde at lave i kampen, men i de sidste fem minutter var der brug for ham. Først var Leonel Montana alene med Vilfort. Men Brønshøj-keeperen fik presset B93-spilleren så meget, at bolden blev sparket forbi mål. Og to minutter senere leverede han en vaskeægte TV-redning, da han nappede Mikkel Mouritz’ udmærket langskudsforsøg.

Men Vilfort holdt nullet og der var stor jubel både blandt spillere, ledere og supportere efter 4-0 sejren i sæsonens første kamp. Vi vil også godt rose vores fantastiske supportere, som var mødt talstærkt op og på intet tidspunkt tav og som skabte en fantastisk stemning på tribunen.

Med sejren og de øvrige resultater i pulje 2 indtager Brønshøj førstepladsen. Men inden det gælder næste divisionskamp, så gælder det først en kamp i Sydbank Pokalens 1. runde.

Her venter Herlev fra Danmarksserien på tirsdag den 7. august kl. 18 på Herlev Stadion, der ligger på Tvedvangen 198. Linje 167 og 168 kører lige forbi stadionet.

B93-BB, 04.08.18 Fantastiske supportere
lør. 4. aug 2018
kl. 15:00
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 576
B93
0 - 4
0 - 3
Brønshøj Boldklub
6' Oscar Buch
18' Patrick Naundrup
44' Daniel Anusic
46' Oskar Tranberg
58' Patrick Naundrup
64' Simon Richter
80' Mathias Andersen
88' Adam Emme Jørgensen