27.04.19, Aarhus Fremad-BB

Vi fik en tur i Høgh’et

Vi måtte rejse tomhændet hjem fra Riisvangen, da det blev til et 0-3 nederlag mod Aarhus Fremad. Her var værternes Frederik Høgh deres bedste spiller med sine to mål og ene assist.

Vi startede ellers godt med tre skud inden for kampens første 15 minutter, men præcisionen var ikke tilstede.

Aarhus Fremad var i nærheden af feltet flere gange, men det var først i det 22. minut, de fik afsluttet for første gang. Her fik Oliver Korch pareret bolden ud til hjørne.

Dødbolde har i de seneste besøg i Riisvangen voldt os problemer, og det gjorde det også i dag. For på det efterfølgende hjørnespark faldt bolden ned for fødderne af Frederik Høgh, der tæt på mål, kunne sende kuglen i kassen. 1-0 til Aarhus Fremad.

Fem minutter senere var Frederik Høgh igen på spil. Denne gang blev han spillet helt fri i højre side, og kunne uhindret løbe ned mod Oliver Korch. Her spillede han bolden på tværs til Christian Nissen, der dermed kunne gøre det til 2-0.

Brønshøj kom godt ud til 2. halvleg, hvor især Oscar Buch havde nogle gode gennembrud i vores højre side. Men der manglede lige det sidste inde i feltet, så desværre ingen mål.

Vores bedste mulighed i 2. halvleg faldt 20 minutter før tid, da Kevin Bechmann Timm trykkede af fra distancen, men værternes målmand Michael Ravn havde styr på bolden, der strøg forbi mål.

Kort tid efter blev det 3-0 til Aarhus Fremad. Emil Hauge Mortensen modtog bolden på kanten af feltet, hvorfra han lagde kuglen ind til en helt fri Frederik Høgh, der kunne heade bolden i mål.

3-0 blev også slutresultatet i en kamp, hvor stort set ingenting lykkedes for os. Men dette kan der ændres på, når vi skal til Kolding på lørdag den 4. maj kl. 15.

lør. 27. april 2019
kl. 13:00
Riisvangen Stadion
Dommer: Martin Outzen
Tilskuere: 521
Aarhus Fremad
3 - 0
2 - 0
Brønshøj Boldklub
23' Frederik Høgh
28' Christian Nissen
32' Ahmed Iljazovski
50' Mads Rønne
65' Dawda Ngum
71' Frederik Høgh