AB-BB, 21.07.18

En lige kamp

AB og Brønshøj spillede en lige kamp, da de to hold spillede 2-2 i dagens træningskamp i Skovdiget. Brønshøj var bedst i 1. halvleg, mens AB var bedst i 2. halvleg. For hvepsene scorede Aske José Victor og Jamil Fearrington.

Det var dog AB, der lagde et godt tryk mod Vilforts mål i kampens første fem minutter. Efterhånden fik Brønshøj dog bedre fat og begyndte at skabe muligheder – dog uden at få bolden i mål.

Tættest på en føring var hjemmeholdet, men Vilfort kom godt ud af sit mål og fik reddet med en flot fodparade.

AB-BB, 21.07.18 Aske har lige gjort det til 1-0

Bedst, som man havde forberedt sig på, at 1. halvleg skulle ende målløs, slog hvepsene til i det 45. minut. Et hjørnespark blev ikke sendt væk af AB. Lars Emil Juel Andersen spillede bolden ud til Oskar Tranberg, der sendte bolden ind i feltet. Her stod Aske helt fri, og han kunne bringe Brønshøj foran 1-0, hvilket også var pausestillingen.

AB kom godt ud til 2. halvleg og havde blandt andet et flot skud fra distancen, der endte med at tage stolpen.

Efter 54 minutters spil fik AB mål ud af anstrengelserne, da Armend Aslani forsøgte sig fra kanten af feltet. Bolden ramte en Brønshøj-spiller og blev rettet nok af til at snyde Vilfort. 1-1.

Der gik træningskamp i den i 2. halvleg, hvor der blev skiftet godt ind hos begge hold. AB var dog bedst til at håndtere de mange spillerskift, og godt 10 minutter før tid fik uglerne bragt sig foran 2-1. Det var også en indskiftet spiller, der kom på tavlen for AB. Frederik E. Christensen blev sendt i dybden, og han fik prikket bolden forbi Vilfort og i mål. 2-1 til AB.

AB-BB, 21.07.18 Anusic nedlægges i feltet

På trods af, at AB havde lykkedes med at vende kampe, gav Brønshøj ikke op. Og to minutter før den ordinære tid var overstået blev Daniel Anusic nedlagt i feltet, og dommeren pegede på pletten. Straffe til Brønshøj.

Det var anfører Jamil Fearrington, der skulle tage sig af straffesparket, og han var sikkerheden selv. Jamil sparkede højt og fik sendt målmanden til den anden side, og så var stillingen 2-2.

Det blev også kampens resultat. En kamp, hvor holdene havde en halvleg hver. Der også blev gået til stålet, som der jo plejer i kampene mellem AB og Brønshøj – uanset om det er træningskamp eller ligakamp.

AB-BB, 21.07.18 Jamil scorer til 2-2 på straffe

Næste træningskamp finder sted lørdag den 28. juli hjemme i Tingbjerg mod Lyngbys U19-hold. Det præcise tidspunkt har vi ikke endnu.

AB – Brønshøj                           2-2 (0-1)

Mål:
0-1: Aske José Victor (45.)
1-1: Armend Aslani (54.)
2-1: Frederik E. Christensen (79.)
2-2: Jamil Fearrington, straffe (89.)

Startopstilling – Brønshøj:
Kasper Vilfort – Dawda Ngum, Oskar Tranberg, Aske José Victor, Simon Sharif – Oscar Buch, Lars Emil Juel Andersen, Mads Rønne, Andreas Baes, Daniel Anusic – Patrick Naundrup

Udskiftninger – Brønshøj:
46.: Lars Emil Juel Andersen ud – Jamil Fearrington ind
46.: Mads Rønne ud – Kevin Bechmann Timm ind
56.: Patrick Naundrup ud – Haitam Hajjami ind
57.: Aske José Victor ud – Cem Vardar ind
63.: Oscar Buch ud – Seyid Yildiz ind
78.: Oskar Tranberg ud – Jivko Stanimirov ind

lør. 21. juli 2018
kl. 11:00
Dommer: Morten Christoffersen
Akademisk Boldklub
2 - 2
0 - 1
Brønshøj Boldklub