13.04.19, AB-BB: Nederlag i Gladsaxe

Slaget blev tabt på to minutter

Vi var farligst i 1. halvleg, men endnu engang blev 2. halvleg udslagsgivende, da to AB-mål i 2. halvlegs to første minutter gjorde, at AB vandt Slaget om Mosen på Gladsaxe Stadion.

AB bed fra sig efter bare et par minutter, da Jannik Skov Hansen forsøgte sig med en flugter. Men bolden ramte en Brønshøj-spiller, og værterne måtte nøjes med et hjørnespark, som ikke førte til noget.

Vi skabte rigtig mange farlige situationer i 1. halvleg, men bolden dumpede ikke ned de rigtige steder, så afslutninger blev det ikke rigtig til.

13.04.19, AB-BB: Brogaard kommer lige foran Kevin

Selvom AB var oppe i nærheden af vores felt flere gange, så lykkedes det heller ikke dem at kreere de store chancer.

1. halvleg var en lige affære uden det store overtag til nogle af holdene.

I pausen havde man en god fornemmelse og tænkte, at det bare var et spørgsmål om tid, før vi hul på bylden.

Men 2. halvleg var kun 20 sekunder gammel, da Matti Olsen tog chancen fra kanten af feltet og fik sendt bolden om bag Vilfort. 1-0 til AB.

Godt og vel et minut senere stod den også 2-0. Et dumt boldtab på midten af banen gjorde, at AB var to mod to. Yonas Nielsen spillede bolden over til en fri Jannik Skov Hansen, der via stolpen fordoblede værternes føring.

13.04.19, AB-BB: AB har scoret

Vores bedste forsøg i 2. halvleg var skud fra distancen, men ingen af dem voldte AB-keeperen Tobias Brogaard nogle problemer, og efter godt og vel tre minutters overtid fløjtede dommeren af.

Surt med et nederlag på Gladsaxe Stadion, hvor rigtig mange hvepse ellers var dukket op for at støtte holdet, og hvor dagen startede rigtig godt med brunch nede i klubhuset og fælles mosemarch fra Tingbjerg Ground.

Næste kamp er 2. påskedag, mandag den 22. april, hvor slutspillet starter. Her vil modstanderen være Jammerbugt FC, som kommer til Tingbjerg.

13.04.19, AB-BB: Danmarks Smukkeste på vej gennem mosen
lør. 13. april 2019